Fel-egy orat lehet relaxalni 4. honapos terhessegtöl ebben a dönthetö strandszekben?
Bocsanat a hosszu linkert.
Olvastam, hogy haton aludni nem lehet, mivel föeret nyomhat, amit bar az anyuka ugyis eszlel a szedülesevel, de a babanak is arthat, nem juthat eleg oxigenhez.
Én alapból rosszul vagyok az ilyen székben, de ha neked kényelmes, akkor miért ne? Úgy is észlelni fogod, ha már nem jó. A tüdődet fogja nyomnai a méhed, meg a babád először és csak utána kezdesz el majd szédülni, rosszul lenni, szóval ha elkezdesz fulladni, akkor az már egy figyelmeztetés, hogy akkor ennyi volt.
33 hkm
Köszönöm!
Elsö babamnal ezt nem tudtam, es szinte naponta relaxalok ebben a szekben, es az apgar adatainal pont az oxigenes resz nem lett jo elsöre. (Akkor ezek szerint akar lehet összefügges?!) Az, hogy neha kicsit szedültem, ennek nem tulajdonitottam különösen jelentöseget, nem is tudtam erröl a hatonfekveses dologrol, valahogy elkerülte a figyelmemet...
Most 11 hetes vagyok, de erdekes, hogy sokkal több tipikus tünetem van, mint hanyinger, hajolgataskor szedüles, es ebben a szekben is kicsit nyomast erzek mellkastajekon. (Tehat nem fulladas vagy ilyesmi.)
Megkerdezhetem, mit jelent a 39+3hetes? Mi a +3?
39 hetes, 3 napos.
Ha nem zsibbadsz, akkor feküdhetsz háton. Ilyen korai terhesen meg pláne! Ja és ne felejtsd el, hogy minden terhesség más! Ezért is érezheted magad most rosszabbul, mint az elsőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!