Viszket a bőröm, és olyan piros pörsenésekkel van tele. Azt olvastam, hogy ez terhességtől is lehet! Ez igaz, vagy inkább csak a hideg miatt van? Szinte mindenhol viszketek, csak a hasam, mellem, meg hátam nem
marhára köszi a választ,remélem a Te kérdésedre is így érkezik majd segítség,ahogyan te segítesz!
Van róla fogalmam milyen ember lehetsz!
Arról, hogy milyen ember vagyok, szerintem marhára nem tudsz semmit. Mondjuk marhára nem is érdekel, de az más kérdés.
Szerintem normális választ adtam azzal, hogy csinálj egy tesztet. Akármennyire hihetetlen, senki nem fog belelátni a méhedbe.
Mégis mit vársz? Hogy mindenki azt mondja, "ne aggódj biztosan nem vagy terhes"? Aztán meg ha mégis, akkor koppansz egyet?
Vagy azt várod, hogy annyiból diagnosztizáljuk a bajod, hogy tele vagy piros pörsenésekkel?...
Terhességi atopiás kiütés
Messze a leggyakoribb eltérés. Ekcémás jellegű betegségről van szó, a bőr hevesen viszket, kipirosodik, hámlik. Előfordul, hogy a korábban meglévő ekcéma romlik, de kialakulhat újonnan is. A várandósság első trimeszterében jelenik meg, alig 25% kezdődik a harmadik trimeszterben. Elsősorban a végtagokon viszkető, kisebb-nagyobb csomók is megjelenhetnek (prurigo), illetve viszkető szőrtüszőgyulladások. Ártalmatlan állapot, csak kellemetlen a viszketés miatt, a magzat nem érintett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!