Utolsó hónapos kismamák, nektek is ennyit fészkelődik a babátok?
35 hetes 4 napos vagyok,és napok óta,rengeteget ficánkol a kisfiam.
állandóan pózt változtat, már befordult de a kis testével folyamatosan egyik oldalról átfordul a másik oldalra.
sokat csuklik, tegnap egész délután mint akit felhúztak..
ha éjjel megmoccantam ő is..már reggel 6 óta fent vagyok emiatt..
az időjárás lehet? vagy lehet kicsit kifárasztottam mert nagytakarítást csináltam meg még az utolsó simításokat mielőtt érkezne..
egyébként rendben van a baba csak ez az állandó aktivitás borzalmas,,annyira kinyomja magát hogy néha csak úgy sziszegek..
Háromból egy ilyen gyerekem volt. Te elsőre "kifogtad". :o)
Valószínűleg mozgékony lesz később is.
És hát mit mondhatnék, szülésig még ki kell húzni...
Kitartás!
Óh bocsánat, másodjára :)
már van egy 2,5 éves kislányom igaz ő is aktív volt de nem ennyire.
na meg minden terhesség más és más....
Mióta érzem a kisfiam meg sem áll egész nap. Napi 16 órát is tud mocorogni. Volt egy időszak ,hogy este 11-kor beindult és hajnali 4-5 óráig annyira mocorgott ,hogy nem hagyott aludni. Bár utána nem ébresztett fel ,aludt velem.Uh-n a doki alig tudta lemérni az adatokat :) és a nemét is csak 24 hetesen tudtuk meg ,mert úgy forgolódott :) Első Nst vizsgálat előtt szóltak,hogy vigyek csokit,hogy mocorogjon.Mondom nem kell :) Nem is kellett,egyfolytában nyomogathatom a gombot. :)
Viszont mára már sokszor lefáraszt ez az érzés,kényelmetlenebb utazni. Az esték? Tegnap előtt a könny is kijött a szememből annyira fájt a helyezkedése.Isten bizony azt kívántam,hogy bújjon ki mert nem bírom már. És ez van minden este,nem tudok ülni feküdni,mert annyira mocorog és kényelmetlen. A hólyagom meg lehetséges ,hogy az utolsó óráit éli :) A jóslóim is ilyenkor kezdődnek, így valószínű,hogy este vagy hajnalba indul be a szülés.
Valószínű a kisfiúk ilyenek :) Vagy igazi rosszcsont gyerekek lesznek vagy focisták ? Ááá inkább karatebajnokok :) 39 hkm
kedves utolsó csak kitartás
a kislányom 40+6 napra született :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!