Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Utolsó hónapos kismamák,...

Utolsó hónapos kismamák, nektek is ennyit fészkelődik a babátok?

Figyelt kérdés

35 hetes 4 napos vagyok,és napok óta,rengeteget ficánkol a kisfiam.

állandóan pózt változtat, már befordult de a kis testével folyamatosan egyik oldalról átfordul a másik oldalra.

sokat csuklik, tegnap egész délután mint akit felhúztak..

ha éjjel megmoccantam ő is..már reggel 6 óta fent vagyok emiatt..

az időjárás lehet? vagy lehet kicsit kifárasztottam mert nagytakarítást csináltam meg még az utolsó simításokat mielőtt érkezne..

egyébként rendben van a baba csak ez az állandó aktivitás borzalmas,,annyira kinyomja magát hogy néha csak úgy sziszegek..

2012. okt. 6. 09:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Háromból egy ilyen gyerekem volt. Te elsőre "kifogtad". :o)

Valószínűleg mozgékony lesz később is.

És hát mit mondhatnék, szülésig még ki kell húzni...

Kitartás!

2012. okt. 6. 09:12
 2/6 A kérdező kommentje:

Óh bocsánat, másodjára :)

már van egy 2,5 éves kislányom igaz ő is aktív volt de nem ennyire.

na meg minden terhesség más és más....

2012. okt. 6. 09:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Én 38 hetes 2 napos vagyok és az én kislányom is pár napja nagyon eleven. Most is hullámzik az egész hasam. Ebből így még nem valószínű, hogy szülés lesz. Tegnap különben én is egész nap takarítottam, de nem hiszem, hogy különösebb hatással lenne rá.
2012. okt. 6. 09:18
 4/6 holysmoke ***** válasza:
Én 37+5 napos vagyok napok óta nekem is élénkebb de én meg figyeltem ha jön a hideg nekem mindig aktívabb lesz.De már jó lenne ha kint lenne :) Nekem a kifárasztásban a friss levegő nagyon segít ha egy napot a levegőn vagyok akkor éjjel sem kelek fel pisilni.
2012. okt. 6. 10:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Mióta érzem a kisfiam meg sem áll egész nap. Napi 16 órát is tud mocorogni. Volt egy időszak ,hogy este 11-kor beindult és hajnali 4-5 óráig annyira mocorgott ,hogy nem hagyott aludni. Bár utána nem ébresztett fel ,aludt velem.Uh-n a doki alig tudta lemérni az adatokat :) és a nemét is csak 24 hetesen tudtuk meg ,mert úgy forgolódott :) Első Nst vizsgálat előtt szóltak,hogy vigyek csokit,hogy mocorogjon.Mondom nem kell :) Nem is kellett,egyfolytában nyomogathatom a gombot. :)

Viszont mára már sokszor lefáraszt ez az érzés,kényelmetlenebb utazni. Az esték? Tegnap előtt a könny is kijött a szememből annyira fájt a helyezkedése.Isten bizony azt kívántam,hogy bújjon ki mert nem bírom már. És ez van minden este,nem tudok ülni feküdni,mert annyira mocorog és kényelmetlen. A hólyagom meg lehetséges ,hogy az utolsó óráit éli :) A jóslóim is ilyenkor kezdődnek, így valószínű,hogy este vagy hajnalba indul be a szülés.

Valószínű a kisfiúk ilyenek :) Vagy igazi rosszcsont gyerekek lesznek vagy focisták ? Ááá inkább karatebajnokok :) 39 hkm

2012. okt. 6. 10:57
 6/6 A kérdező kommentje:

kedves utolsó csak kitartás

a kislányom 40+6 napra született :)))

2012. okt. 6. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!