Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan aki a terhessége...

Van itt olyan aki a terhessége elején nagyon hányós volt (napi 3,4 alkalom) és kislánya lett?

Figyelt kérdés
Ok tudom, hogy hülyeség, de azt olvastam, hogy a nagyon hányósok kisfiús anyukák. És én a kezdetektől fogva kisfiút is érzek. Nem is lenne semmi bajom ha tényleg fiúcska lenne ugyanúgy örülnék neki mint a kislánynak. Inkább csak még szeretném ha megmaradna az izgalom meg a kíváncsiság, hogy vajon mi lesz. :) Így viszont meg vagyok győződve róla, hogy kisfiú. Légyszi bizonytalanítsatok el. :)
2012. okt. 12. 17:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
lányommal 1-szer hánytam,fiammal 15. hétig naponta 2-szer
2012. okt. 12. 18:33
 12/18 anonim ***** válasza:
A lányommal sokszor volt hányingerem, de talán kétszer hánytam. A fiammal egyetlen egyszer sem voltam rosszul. A barátnőmnek fia van, őt is elkerülték a rosszullétek.
2012. okt. 12. 19:39
 13/18 Major Andrea ***** válasza:

Első kislányommal végig hánytam, most a másodikkal "csak" 16. hétig.

Üdv. 32 hkm

2012. okt. 12. 21:17
 14/18 anonim ***** válasza:

Na,ez érdekes.Én azt hallottam,hogy aki hányós annak lánya lesz:D

Ha saját magamat nézem.Első baba,lány:az első 12 hetet végig hánytam.Második baba,lány:"tökéletes" terhesség,soha nem hánytam.Harmadik baba:még pocakban,36 hetes vagyok,és végighánytam az első 12 hetet.

Húgom példája:két kisfiú,egyiknél sem volt hányós.

Sógornőm,öcsém felesége:első babájuk,kislány soha nem hányt,második baba,kislány:28 hetes,de még mindig rosszul van állandóan,émelyeg,és napi szinten hány.

2012. okt. 12. 21:54
 15/18 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok:és a harmadik babóm kisfiú lesz.
2012. okt. 12. 21:55
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondták, az a babona, hogy a "hányós" babák kislányok lesznek.

oka: mert a nő, akármilyen kicsi kuki is van benne, már boldog:D HÁt nálam nem jött be, de aranyos babona:D

2012. okt. 13. 06:41
 17/18 anonim ***** válasza:

bocs az offért.

4es vagyok.

Nekem a pocakforma jóslattal jöttek.Csúcsos,látszik hátulról a derekad fiú,ha kerek inkább széles akkor lány.

Ti megfigyeltetek ebből valamit?

2012. okt. 13. 08:07
 18/18 A kérdező kommentje:

16-os ez nagyon aranyos:), jót nevettem rajta :).

A pocakformát én is hallottam, de nekem még nem látszik, így erről nem tudok nyilatkozni.

2012. okt. 13. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!