Van itt olyan aki a terhessége elején nagyon hányós volt (napi 3,4 alkalom) és kislánya lett?
Hát nem tudlak "elbizonytalanítani" mert én egyszer sem hánytam és kislányom lett!:)))
De erre tényleg ne alapozz,mert nem ezen múlik hogy fiú vagy lány lesz!:)
2fiam van és a 39 hét alatt egyszer sem lettem rosszul velük,sőt!Annyira jól éreztem magamat!
Most 16.hétig gyötört a hányinger,émelygés.
Ha érdekel majd megírom a nemét.
Szóval szerintem erre ne alapozzál:)
Első baba, nagyon hánytam, fiú lett:)
MÁsodik baba, ugyanolyan nagyon hánytam, kislány lett:)
Köszi szépen :) Na azért kicsit elbizonytalanítottatok. :) Igazából a család, ismerősök körében mi is találtunk olyat aki nem hányt és kisfia lett, de hányós kislányost egyet sem:).
4-es igen érdekel, majd írd meg légyszi. :)
4es vagyok.
Nálunk a családban a nők csak a lányokkal voltak rosszul.
A fiúkkal nem.
Nálunk ez a tapasztalat.Kíváncsi vagyok nálam hogy van:)
Megírom!
Szia Kérdező! Én ponto fordítva tudom, aki folyton folyvást hány, annak lesz kislánya, aki pedig nincs rosszul, annak pici fiú :) Anyukám velem is hugommal is a 7. hónapig hányt, én pedig eddig csak 3-szor, azt is csak a terhesvitamin miatt. :) Szóval én pedig pont emiatt gyanítok kisfiút magamnak :)
12 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!