Két orvost néztem ki a Bajcsiba akikhez mennék a magánrendelésére. Dr Toldi László És Dr Mosonyi Péter. Mennyi náluk egy alkalom a terhesgondozás és a szülés? Mind a kettőről nagyon sok jót olvastam!
Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 12:47
1/13 anonim válasza:
Toldiról tudok írni,a barátnőm szült nála 2 éve.alkalmankét 8000ft a vizsgálat,mindig csinált uh-t is.A szülés azt hiszem 80.000ft-volt.
2/13 anonim válasza:
Barátnőm a Mosonyinál szült, 2009-ben elkérte a szülésért a 110ezret.
3/13 nini24 válasza:
Szia!
2010-ben szültem a Mosonyinál 70000-ért, most 80at kér! Így nem tudom kedves utolsó a te barátnőd kinél szült... :)
A rendelésén 7000 és 10000 a tarifa! Nagyon jó doki,tudom neked ajánlani ;)
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó válaszoló én is nagyon sok jót "hallottam" róla!Szerintem ő marad!:-)
2012. szept. 26. 21:10
5/13 anonim válasza:
Lehet, hogy a császár miatt kérte a 110-et?? Nem tudom, de ez tényleg így van, ahogy írtam!
6/13 nini24 válasza:
Nekem is császár volt..... :-)
7/13 anonim válasza:
Hát akkor vajon pofára kéri el a pénzt??
Érdekes, nem?
8/13 A kérdező kommentje:
Vagy a császár 100 ezer fölött van a hüvelyi szülés meg 80 ezer?!
Na majd megérdeklödőm!
2012. szept. 28. 08:50
9/13 A kérdező kommentje:
Ma voltam a dokinál és megkérdeztem.90.000 Ft a szülés.Mindegy melyik!:-) 10.000 Ft / alkalom
2012. szept. 28. 20:58
10/13 anonim válasza:
Én is a Mosonyi doktort néztem ki,mert váltani szeretnék.Eddig magánrendelésre jártam,de most megpróbálnám az Egészségházat,vagy a XVII.kerületet.Ha választani lehet,melyiket ajánlanátok(melyik a kulturáltabb)?Több órát kell várakozni,ha időpontot kérek,akkor is?Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!