Van olyan kismama, aki a párjától a terhessége alatt vált el?
Szia! 17 hetes vagyok, a férjem nagyon akarta a babát, majd bejelentette hogy már nem szeret és otthagyott. Azóta nem láttam, most teljesen egyedül intézem a válást, az én és a kisbabám életét stb...visszaköltöztem a szüleimhez, a lakásomat ahol a férjemmel voltunk próbálom kiadni.
Nagyon reménykedek egy új kapcsolatban, de 21 évesen nem az a korosztály jönne össze veled aki könnyen elfogadja, hogy van egy gyereked. Reményhal.
Nem könnyű az biztos, de lehetne sokkal rosszabb is, úgyhogy nem panaszkodom. Most hogy már túltettem magam a kezdeti sírdogálás/miértezés/dühöngés trión, belátom hogy jobb ez így mintha a férjem mellett kellene csinálni (nem az a tipikus egyszerű eset...na mindegy.)
Ha bármi kérdésed vagy ilyesmid van, nyugodtan írj! És ha ilyen helyzetben vagy, akkor csak kitartás, biztos vagyok benne hogy ha meglesz a kisbabád el is felejted milyen érzés szomorkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!