Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan kismama, aki a...

Van olyan kismama, aki a párjától a terhessége alatt vált el?

Figyelt kérdés
Miért szakítottatok és milyen érzés egyedül vállalni a babát, akit még ketten terveztetek? Apuka vállalja a gyermekét? Esetleg már van is új kapcsolatod?
2012. okt. 7. 19:01
 1/5 anonim ***** válasza:
egyik ismerősömet elhagyta a férje, mondván inkább most mint a baba születése után (szülés elött 2 hónappal hagyta el) amugy egy másik nö uj szerelem miatt........
2012. okt. 7. 20:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy falubeli lány 3 hónapos kismama volt, mikor szétmentek, az apa nevén van a gyerek, de azóta kb. 2x látta a 4 év alatt. Van neki más, a lánynak a családja segít, már túl van rajta...
2012. okt. 10. 10:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem egy (baráti) barátomat hagyta el a csajszi terhesen :O Lánynak lett új szerelem. A srác teljesen kiakadt. A lány miatt is, de főleg, h nem láthatja majd annyit a kislányát, nem nevelheti. Ő jó apa lehetne :(
2012. okt. 10. 10:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Engem szülés előtt 5 nappal hagytak el, új szerelem miatt! :( Sokáig szomorú voltam, 5 évig voltunk együtt, mindent szépen elterveztünk..amit ő egy másik nőért szétrombolt. Ma már 6 éves a lányom, egyszer látta, amikor 4 hónapos volt! :( Gyerektartást a felesége fizeti (időközben azt a nőt elvette) Nekem is lett új kapcsolatom. Bár mikor teherbe estem, nagyon féltem, hogy megismétlődik minden! De szerencsére nagyon jó párt találtam, aki mindenben mellettem áll és segit! Nagylányom Őt tekinti apjának, ugy is szólitja! Mostanában kérdezi, hogy az ő vezetékneve miért más, mint Apának és öcsinek! :( Komoly dolgok ezek..
2012. okt. 10. 10:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia! 17 hetes vagyok, a férjem nagyon akarta a babát, majd bejelentette hogy már nem szeret és otthagyott. Azóta nem láttam, most teljesen egyedül intézem a válást, az én és a kisbabám életét stb...visszaköltöztem a szüleimhez, a lakásomat ahol a férjemmel voltunk próbálom kiadni.

Nagyon reménykedek egy új kapcsolatban, de 21 évesen nem az a korosztály jönne össze veled aki könnyen elfogadja, hogy van egy gyereked. Reményhal.

Nem könnyű az biztos, de lehetne sokkal rosszabb is, úgyhogy nem panaszkodom. Most hogy már túltettem magam a kezdeti sírdogálás/miértezés/dühöngés trión, belátom hogy jobb ez így mintha a férjem mellett kellene csinálni (nem az a tipikus egyszerű eset...na mindegy.)

Ha bármi kérdésed vagy ilyesmid van, nyugodtan írj! És ha ilyen helyzetben vagy, akkor csak kitartás, biztos vagyok benne hogy ha meglesz a kisbabád el is felejted milyen érzés szomorkodni.

2012. nov. 13. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!