Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Csinálta valaki...

Kismamák! Csinálta valaki közületek a terhessége alatt RR - Légy bombajó kismama c. dvd-je alapján a terhestornát? Kinek mennyire jött be?

Figyelt kérdés
2012. febr. 27. 14:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Én most a második babámmal is csinálom, még csak 5 hetesek vagyunk. De én előtte is sokat tornáztam, úgyhogy nekem bejött. :)
2012. febr. 27. 15:51
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Én kezdtem csinálni, de amikor megláttam miket kell csinálni kikapcsoltam. Ugyanis ez nem kismama torna(tanultam , h mit szabad, hát ezeket nem!). én emiatt nem csináltam, nem akartam egy vetélést, ha már sikerült a bébi.
2012. febr. 27. 15:53
 3/6 A kérdező kommentje:
hát nagyon megoszló...azt hiszem megbeszélem az orvosommal! köszönöm! :)
2012. febr. 27. 16:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok, de miért lehet elvetélni tőle? Mi az a mozgássorozat? Hisz direkt kismamáknak lett készítve, olyanoknak is akik előtte soha sem tornáztak.

Mi miatt nem lehet?

2012. febr. 27. 18:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem okoz vetélést, mekkora baromság ez!

Természetesen az orvossal kell konzultálni mielőtt nekiáll bárki is az edzésnek, hiszen, valakinek nem szabad (pl. veszélyeztetett terhesség miatt) vagy csak pár dolog van amit nem szabad neki! Illetve egyértelmű, h az aki életében nem edzett az soknak vagy nehéznek fogja találni, azoknak én pl. nem is ajánlanám, h rögtön aerobik gyakorlatokkal kezdje! Hiszen nem a terhesség az az időszak, amikor el kell kezdeni sportolni (keményebben)! Aki még nem sportolt, vagy nem ilyen intenzitással, az járjon pilatesre, kismama jógára, stb...

Egyébként a dvd mellett jó ha sétálsz is, mert ha minden nap a dvd gyakorlatait végzed, egyoldalúvá válik az edzés, és nem lesz teljesen hatásos! Vagy heti 1 pilatest, az nagyon nagyon jó a keringésnek és a hátnak! Ahogy időd engedi!

Üdv: 37hkm (aerobik edző)

2012. febr. 27. 21:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen lányok a válaszokat, én a terhességig RR-Alakreformjával tartottam magam karban. Azért beszélek a dokimmal is, bár megnéztem a dvd-t és elsőre egyáltalán nem tűnik megterhelőnek.
2012. febr. 28. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!