Anyukák, Ti hogy bírtátok az utolso napokat? 38hetes vagyok. De majdmeg orulok mar. Már mennék szulni, minden bajom van, minden fáj. Valami jotanács?
Figyelt kérdés
Ejjelente nemalszom, kb 20x megyek pisilni,zsibbadnak a lábaim...fáj a hátam...Minden kínom bajom van már...Ti hogy viseltétek az utolso napokat?2012. okt. 10. 11:28
1/3 anonim válasza:
Hát igen, én is így voltam, nehéz már ilyenkor. Próbálj meg azért minél többet pihenni, mert a szülés után nemigen lesz időd rá :-)
2/3 anonim válasza:
Szia megértelek én is így voltam én is gurultam a végére a 158cm el és a több mint 100 as haskörfogatommal. Pihenyél amennyit csak tudsz polcold fel a lábad már nincs sok hátra :)
3/3 anonim válasza:
Kitartás!!! Lesz ennél rosszabb is. :( Én ugyanígy voltam, csak marta a sav a nyelőcsövem, nagyon vizes voltam. Ja, és a 163cm-hez, 125-ös haskörfogatom volt... 40+6-ig húztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!