Ti hogy bírtatok dolgozni járni első trimeszterben hányingerrel, hányással?
Nehezen. A legrosszabb h ilyenkor meg nem mondhatod el. En a kozvetlen mtarsaimnak elmondtam es ok tekintettel voltak ram. Az elso 12 hetben nem voltam onmagam. Letudtam a munkat es hazajottem agynak estem aludtam. De tul lehet elni. Enni kell rendszeresen es elviselni :).
28h km
szia. Én március elején estem teherbe és kb. április elejéig tudtam dolgozni, tehát nem sokat. Akkor kiírattam magam táppénzre, mert olyan rosszul lettem egyik napról a másikra, hogy nem bírtam volna tovább dolgozni.
Azóta is itthon vagyok, de nem bánom, mert egy kicsit nehezen viselem a terhességet, persze nem annyira de ez épp elég ahhoz, hogy ne tudjak dolgozni. Úgy hogy pihenés van.
Kitartást, és Boldog Babavárást!
32 hkm
8 hetes vagyok, nekem az állandó fáradtság a legnehezebb. Még 12 óra alvás után is kérdezgetik a kollégáim, hogy biztosan végigbuliztam az éjszakát.
Hányni eddig még nem hánytam, émelygésem az elég sokat volt. Azt még kibírom, de ez az állandó fáradtság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!