Ha a Szent Imrébe szeretnék járni terhesgondozásra, akkor mik az első lépések?
Én anno egyszerüen csak besétáltam egy dokihoz és közöltem ,hogy itt szeretnék szülni .Megvizsgált és a többi ment magától .:)Egyébként két gyermekem is ott született csak ajánlani tudom .Most nem ott leszünk mert elköltöztünk és nekem meg az utazás sem lenen egyszerű .:)
Boldog babavárást .:)
Jajj gratula neked !:)))
De jó !
Nem is néztem ,hogy bizony nem mostani a kérdésed !
Kisfiú kislány ?
Elégedett voltál a kórházzal ?
Köszönöm!
Kislány, 4100 g-al és 57 cm-el született. Szép nagy baba. A szülésznőmmel (Kondor Kata) maximálisan elégedett voltam, a dokim sem volt rossz, viszont a csecsemősök 3 év alatt (akkor szültem az előzőt) sem lettek segítőkészebbek.
Mivel őket fizetik meg a legkevésbé, gondolom tesznek rá, hogy rendesen dolgozzanak.
Sok boldogságot az újabb jövevényhez!
Úgy értettem persze ,hogy velem szemben milyenek azt letojom a babával meg azért nem hiszem ,hogy bántóak lennének ,na meg úgyis velem lesz :P Persze csak ha nem szivvel lélekkel csinálják akkor van annyi más munkaterület is . :)
Nektek is nagyon-nagyon sok boldogságot .:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!