Első trimeszterben természetes az, hogy délután szinte járni nincs erőm? Estére jobb a helyzet.
Szia! Ne aggódj, szerintem teljesen normális a terhesség elején ez a nagy fáradékonyság. Én ugyanígy voltam a 2-3. hónap környékén. Alig bírtam munka után hazavánszorogni, utána eldőltem a kanapén és úgy maradtam. A hétvégék is fekvéssel teltek, annyira erőtlen voltam. Teljesen el voltam keseredve, h ez most már mindig így marad. Aztán a 13. héten mintha elvágták volna, és visszatért belém az élet. :)
39 hetes kismama
én az elsö trimeszterben téli álmot aludtam, nyár végén :)
Megtehettem ,mert táppénzen voltam, babám még nem volt...
Nem tudom,mi lett volna velem,ha dolgoznom kell meg gyereket ellátnom, elaludtam volna közben,az biztos!
Aztán úgy 4.5. hónap táján elmúlt mindez a hányingerem is szűnni kezdett ...
Helloo...
Lényeges, hogy mit éreztél az első terhességednél. :)
Én 13 hetes vagyok, nekem 2 hét volt, hogy a levegővételre fordított energiát is kétszer meggondoltam, de aztán mintha pikkpakk elvágták volna. Tudom, hogy nehéz, de próbálj mozogni.. én mostmár heti 3szor km. tornára járok(ez jutott):P, és 2 bringa van.
Hajrá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!