Ma töltöm a 16. hetet. A babám volt az? Tegnap délután egy picit a hasam jobb oldalán egy ponton fura nyomást éreztem belülről kb 50Ft-os nagyságban. Pár másodpercig éreztem, mintha nyomkodna valami belülről kifelé. Ez Ő volt?
szia!
Hát kedves anyuka, nagy valószínűséggel :))
Nem éreztél olyant is pl, hogy a hasadban "bugyborékol" valami? Mert nekem az is jel volt már....:)
35 hetes kismami
Első vagyok. Igen , szerintem az már ő, 99%!!:)) Nekem is ezt csinálta. Apró "bélmozgásaim" voltak akkor is, ha előtte nem ettem vagy ittam semmit , és nem is voltam éhes. Hát aztán rájöttem , hogy ez nem "bélmozgás" :))
Na, aztán mostmár egyre erősebb lesz, 1-2 hét és teljes különbséget tudsz majd tenni, hogy melyik a gyomrod és melyik a babád!
Szép időszak elé nézel !:)))))
Nagyon köszönöm!!!! Már nagyon várom! :):)
Sok-sok boldogságot kívánok Neked is!!! :):):)
Szia, en a tegnap ereztem ilyent es 16+4 hetes terhes vagyok, gondolkoztam hogy fogalmazzam meg amit ereztem, mert nekem se olyan erzes volt mintha vibralna,pillango vagy bugyborek lenne, en is a jobb felemen ereztem a koldokomtol kb 4 ujjnyival tavolabb es picit lentebb. Olyan erzes volt, mintha valaki az ujjaval kinyomta volna a hasam egy rovid ideig ugy maradt es aztan mintha vegig simitott volna belurol es tobbszor erezetem egymas utan. Remelem a pocaklakonkat ereztuk es ezutan egyre gyakrabban fogjuk erezeni,
boldog babavarast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!