Ikres anyukák/kismamák! Hogyan bírtátok ki az első 12 hetet? Én annyira aggódom, hogy mind a ketten megmaradjanak és egészségesek legyenek.
Szívből kívánom,hogy mind a ketten rendben legyenek és megmaradjanak :-) . Pihenj sokat és ne eröltesd meg magad :-) .
Az én terhességem is ikernek indult de sajnos az egyik baba felszívódott a 10.héten :-( de remélem nálatok minden rendben lesz .
Ne idegeskedj minden rendben lesz veled és a babákkal is :-)) .
Gratulálok :-)
20 hetes kismama
Én akkor nyugszom meg, ha megszületnek és egészségesek lesznek, nemcsak az elején izgultam.
37+2 hetes ikres kismama
Épp a 12. héten derült ki, hogy ketten lesznek, ezért az ikerség miatt nem izgultam. Ettől függetlenül azonban nem szabadott előttem semmi olyasmiről beszélni, ami a vetélésekkel volt kapcsolatos, azt képtelen voltam elviselni, rettegtem tőle.
Túl sokat nem tehetsz, minthogy igyekszel stresszmentesen élni, az orvosod és védőnőd tanácsait betartani.
Főleg ,hogy utána is mindig lesz aggódnivaló. Ha már megszülettek, akkor meg főleg. Valahogy muszáj jó helyre tenni ezt a fejünkben, hisz a szülőség együtt jár a féltéssel, aggódással, csak ennek mértéke nem mindegy.
Jó egészséget, boldog babásságot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!