Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha minden jól megy végig...

Ha minden jól megy végig dolgozni fogok. Ti meddig bírtatok?

Figyelt kérdés
Utánna mi az ami jár és mennyi lesz a gyed,gyes?A béren kívüli gondolom akkor már nem .
2012. júl. 16. 07:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 2 héttel szülés előttig dolgoztam. Utána tgyás, gyed, gyes. A tgyás és gyed a fizudból számolják, ha volt előtte 365 napod.
2012. júl. 16. 07:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A gyed az igénylés előtti évben elért bruttó jövedelem 70%-a.

A gyes meg 28500 bruttó egységesen.

A 30. hétig dolgoztam, utána már nagyon kényelmetlen volt az egész napos ülés, majd széttört a keresztcsontom, így eljöttem táppénzre.

A gyed mellett nem jár más.

2012. júl. 16. 07:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
én 5 hónapos terhes koromig dolgoztam (bolti eladó+árucipelés mert a fönök köt nem érdekelte hogy terhes vagyok. majd eljöttem táppénzre majd itthon melóztam mert épp építkeztünk s tetö se volt a fejünk felett mire kórházba mentem szülni na addigra volt egy kis nyugodalmam
2012. júl. 16. 07:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
33. hétig dolgoztam, utána szabin voltam és 2 hetet kórházba+táppénz.
2012. júl. 16. 08:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
28.hétig dolgoztam,kórházba kerültem,utána táppénz és pihi. De amúgy sem dolgoztam volna már tovább,a testem jelzett,hogy stop!(görcsök,fájdalmak)
2012. júl. 16. 08:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én 29 hetes koromig dolgoztam. Pont jókor jöttem el, mert akkor kezdődött a nagy kánikula, és nem is bírtam volna bent lenni az irodában. Szerintem elég is volt ennyi, kell hogy kipihenjem magam a kicsi érkezése előtt, és hogy kész legyek mindennel (babaszoba, ruhácskák, stb.), na meg sem fizikailag (a folyamatos ülés miatt), de főleg szellemileg nem bírnám a munkám (ügyfélszolgálatos voltam, napi 100-200 értetlen ügyfél azért idegileg kikészítene már).

33+3 hkm

2012. júl. 16. 09:37
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

34 hetesen jottem el. Nem bírtam már az irodában ulni. Elég is volt belole.

Másfél éves kislány anyukája

2012. júl. 16. 10:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
36. héten kivettem a maradék 1 hét szabadságomat, utána elkezdődött a tgyás, majd 6 hónappal később a gyed. Béren kívüli juttatás már nem jár.
2012. júl. 16. 11:35
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 3 héttel a kiírt időpont előttig dolgoztam. Nem bírtam tovább a napi 3 óra autózást, és a 40 fokos kánikulában egy légkondi nélküli konténer irodában való ücsörgést. Utána kivettem a maradék szabadságomat, majd jött a TGYÁS, GYED, GYES. TGYÁS és GYED a béred függvénye, a GYES 28500 FT- 10% járulék levonás, ha jól tudom. Ez nem biztos, én jövő hónapban kapok majd először, az se teljes lesz, tört havi GYED+tört havi GYES.
2012. júl. 16. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!