Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Volt már köztetek olyan hogy...

Volt már köztetek olyan hogy tényleg éheztetek mert nem volt pénz élelmiszerre? Hogy bírtatok dolgozni?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 19. 22:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát olyan, hogy tényleg semmi nincs itthon, olyan még nem volt. Ha szűkösebb a hó vége, akkor olcsóbb kajákat eszünk, krumpli, tészta, párizsis kenyér, főzelék... ilyesmi
2012. ápr. 19. 22:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen sajnos. Egész nap erőtlen voltam, majd rosszul lettem, és az egyik munkatársam vett nekem kaját...nagyon ciki volt, de jól esett, hogy segített nekem. Remélem nem kerülök többet ilyen helyzetbe, mert annyira kellemetlen, hogy elmondani nem tudom...
2012. ápr. 19. 22:23
 3/8 anonim válasza:
100%
Mi menzán úgy kajálunk, hogy megvesszük az egész havi ebédjegy tömböt.. na én azt elhagytam, és nem volt pénzem újat venni, így nem ebédeltem. Szüleimmel nem vetethetem meg újra, így se nagyon van rá elég pénzünk. szóval most is elhagytam, és rossz érzés látni, hogy mások így állnak a büfénél, és egy ezrest ott hagynak minden szarra... vagy hogy nem esznek aznap a menzán, mert "anyám otthon főzött", vagy mert "ma szar a kaja"... hát kösz, én meg a saját gyomromat emésztem kb :/ :D
2012. ápr. 19. 22:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a külföldre költözésünk első hónapjában volt ilyen, mert én is és a párom is 4 hétre kapott fizut, és amit kihoztunk elment az albi bérletre+kaucióra, meg az alap dolgokra. A lakótársaink, 2 román lány főzött nekünk kérés nélkül, és adott kölcsön valamennyit, amit utána volt alkalmunk viszonoznunk.

Azóta szerencsére ez a szitu is már emlék.

2012. ápr. 19. 23:06
 5/8 anonim ***** válasza:
73%
Amikor dolgoztam, mindig volt pénzem kajára.
2012. ápr. 20. 06:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Férjem nőtt fel a bihari tanya világban. Egész gyerekkorát átéhezte. Sok ilyen története van szegénynek. Most 11o kg.hála Istennek.
2012. ápr. 20. 19:13
 7/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokta

bár gondolom aki tényleg éhezik nem a gép elött ül:(

2012. ápr. 22. 08:50
 8/8 anonim ***** válasza:
De én éhezek most. Wifiről fogok netet.komolyan,hidd el csak van ilyen...
2013. febr. 28. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!