Szerintetek mennyi pénzből oldható meg 2 felnőtt egy havi étkezése?
Az átlagos összegre is kíváncsi vagyok, és arra is, hogy nagyon odafigyelve, spórolással mennyi az a minimum összeg, amiből meg lehet oldani szerintetek.
Köszi!
Nálunk a 40 kijön minden hónapban.
Én próbálok spórolni, főzök minden nap. A párom viszont ilyenekhez ragaszkodik hogy Heinz ketchup, rengeteg túrórudi, márkás szalámi, meg sorolhatnám...
Utána meg ő vesz elő engem, hogy miért költöttem megint ennyit :D
pl januárban: 37885 FT kereken :)
Mi számoljuk, így próbálunk kereten belül maradni.
Ez egy teljesen átlagos hónap.
Nem vittünk túlzásba a spórolást, de nem is szálltunk el a költekezéssel.
Ez az alap élelmiszer(kenyér,tej,liszt,zöldség gyümölcs....),plusz extrák :üdítő helyett szörp, 3zacskó chips, 1nagy tábla csoki, 1 gyorsétterem.(kb 5000)
Legolcsóbb vagy a középkategóriás termékeket vásároltuk.
Üdv.
Köszi a válaszokat! Akkor jól gondoltam, hogy ez nagyjából reális, minimálisan lehet rajta spórolni.
Előző, egyébként a válaszoddal nekem semmi gondom, csak maximum az lehet vele a baj, hogy kissé úgy tűnhet, hogy véleményed szerint aki ennél kevesebből oldja meg a kaját, az biztos hogy elhízott és egészségtelen. :)
60 körül van,de ebből kb 20-25 ami rendelt készkaja,nassolnivaló
35-40ből tudnám kihozni a kaját ha mindig főznék,és lemondanánk az édességről,kóláról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!