Kismamák, az utolsó 2-3 terhességi hónapban a lakásfelújítást, átépítést hogy birtátok?
Nem aggódtatok hogy nem lesz kész? Nem zavartak a munkások, a zaj?
En már kivagyok...
egész jól bírtam. Nem munkások csinálták, hanem mi ketten a férjemmel. Nappal dolgozott, este 9 körül kezdtük, éjjel 2-3 felé fejeztük be, reggel 10-ig aludtam. Nem lett kész szülésre, egy hetet anyukámnál töltöttünk.
A 2. babánál nem volt épp akkora rumli, de tény, hogy úgy jöttünk haza a kórházból, hogy semmi (értsd mozdítható dolgok, ruha, játékok, szóval nem bútor meg ilyesmi) sem volt a helyén. Pár bútor kikerült a szobából, és a tartalma ottmaradt.
Mi még el sem kezdtük. Rengeteg dolgunk lett volna a házon, de mivel az illető még nem költözött ki, nem tudjuk elkezdeni. Kíváncsi vagyok kész lesz-e egyáltalán. Sajnos most már csak az alap dolgokra lesz idő (festés, parkettázás, szigetelés, ablakcsere). Meglátjuk mi lesz.
31 hkm
Mi nem átépíettünk, "csak " költöztünk... Festéssel, mindennel. Most pünkösd hétvégén, júliusba szülök. + van egy 2 éves kisfiam is.
Nálunk apa éjjel dolgozott, hajnalba haza ért, aludt 6-7 ig, utána, reggeli, rohanás a házhoz, utána ebéd, aludt a gyerekkel, vissza a házhoz ,utána fürdés és irány a melo. Mindent ketten csináltunk, sarkunkban a gyerekkel. Húzós volt, de akkor is készen lettünk 2 hét alatt. 3. hete lakunk itt, minden a helyén van, jöhet majd a tesó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!