Terhességi cukros lettem, még csak félidőnél járok. Hogy kell a lándzsát (tűt) kicserélni a vércukormérő ujjbegyszúrójában?
A mérőm D cont partner az ujjbegyszúró meg 77 Elektronika Kft felirattal van ellátva. (kaptam kölcsön a dokitól)leírást nem adtak, ennyit látok rajta.
De akármilyen ciki is, én nem tudom szétszedni sehol ezt az ujjbegyszúrót, szóval ott a bökkenő már alapból, hogy hol illesztem bele az új tűt?
Hogy ill. hol lehet ezt szétszedni?
Nagyon szépen köszi!
1. vagyok. Apósnak ilyen van.
Ha jól emlékszem: A szúró "hegyesebbik végét letekered. Kicsit feljebb fogd meg, mert a szúrás erősség állító is tekeredik. Onnan kell a tűt kihúzni. Az újat beleteszed és leveszed róla a védőt, majd összetekered.
Ja, és ezt találtam, hátha segít:
Majd írd meg sikerült-e.
Köszönöm a segítségedet. Teljesen érthető, amit írtál, de én úgy látom, ezt csak a szúrás erősség fokozatainál lehet tekerni, máshol nem. Nem megy. Csak ott, ahol fel kell húzni szúrás előtt, meg csak ott, ahol erősséget állítok. Visszamegyek a dokihoz, és megkérem. Illetve még este a páromat is, de reggel ő sem jött rá, hogy lehet ezt szétszedni. Köszi!
Ja, és elolvastam a pdf-et, amit küldtél, erről nem írnak.
Majd csak lesz valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!