Jók ezek az otthoni vércukormérő készülékek?
Figyelt kérdés
A 22. héten voltam terheléses vizsgálaton, teljesen rendben volt minden ( 4,1 és 6.3 ) Most a 33. hétben vagyunk, a doki nem küldött újabb vizsgálatra, de mivel itthon van ilyen mérőnk, gondoltam megmérem vele, hogy rendben van e azóta is. Éhgyomri 2,1 majd 2 óra után 4. ( tegnap is ilyen alacsony volt )Nem nagyon alacsony ez? Vagy a gép nem jó?? Sose volt alacsony egyik vizsgálaton se még, azért furcsállom. Nem tudom megemlítsem e a dokinak, vagy hagyjam, és ne aggódjak...2009. febr. 11. 12:36
1/6 anonim válasza:
Szia!
Jók, de nem teljesen pontos. Ellenőrizd a mérőt ha elemes, esetleg tartós elemre cseréled, tesztcsík rendben van? szavatossága tesztcsíknak nincs? Ha minden ok akkor jónak kell lennie.
Bár nekem lett volna ennyi. :)
2/6 anonim válasza:
Amit vénás vérből mérnek, általánban alacsonyabb.
Én is szoktam alacsony értékeket mérni, volt hogy kaja után 1h-val 3.9 lett.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A szavatossága a csíknak rendben van. Az elemet nem tudom hogy jó e. Lehet megszúrom vele szegény férjem ( ha engedi ), és ha Neki is ilyen alacsony értéket mutat akkor a géppel lehet valami...
2009. febr. 11. 16:50
4/6 anonim válasza:
Szia!
Ne aggódj, bizti jó az a gép, általában megbízhatóak. (ápolónő vagyok). Kismamáknál éhgyomorra szokott ilyen alacsony lenni, ez nem baj, az lenne baj, ha 6,5 felett lenne. A tiéd tökéletes! Attól is függ amúgy, hogy este későn ettél-e, illetve, hogy mennyit és mit.
Sok boldogságot Neked!
5/6 anonim válasza:
nem alacsonyabb, hanem magasabb
második voltam
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat! Minden jót nektek is!
2009. febr. 12. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!