Accukchek vércukormérő szerintetek mi a hiba?
Figyelt kérdés
Adott egy készülék és új csíkok. Honnan tudom, hogy jót mér? Rácsöpögtettem kaja után 1 órával és 4,5 lett. a narancssárga kocka éppen csücskén nem volt csak vér. Reggeli után 6,5 lett ezért furcsálom. Honnan tudom elég vér került rá?2012. ápr. 23. 14:37
1/16 anonim válasza:
Accu-chek kijelzi, ha kevés a vér a méréshez.
2/16 anonim válasza:
Lehet venni kontrollfolyadékot gyógyszertárban. Azzal lehet "hitelesíteni" otthon.
3/16 A kérdező kommentje:
Az a fura, hogy egymás után ha mérem akkor is mást ad. Én is úgy gondolnám, ha valami baja van hibaüzenet jön.
Járt már más is úgy hogy egymás után kétszer mérte, pár perc eltéréssel és tök más lett?
2012. ápr. 23. 14:57
4/16 A kérdező kommentje:
Aki használ ilyet hogy tisztítja? Benne van a lándzsa és minden használat után megtörli vagy cseréli? Mert úgy látom, hogy mikor megszúr pár másodperc eltelik és utána vérzik a seb.
2012. ápr. 23. 14:59
5/16 anonim válasza:
Nem cserélem minden használat után a lándzsát, mert csak én használom, így felesleges. Kontrolloldatot nem érdemes venni, mert szervízben jelképes áron letesztelik neked, hogy jó e.
6/16 anonim válasza:
Tized eltérések alapból lehetnek, nem tizedpontos egyik vércukormérő sem.
7/16 A kérdező kommentje:
hol van szervize, ahol letesztelhetném?
2012. ápr. 23. 15:03
8/16 A kérdező kommentje:
most megmértem, kaja előtt 4,5-öt mért, kaja után 1 órára is 4,5. Most akkor az jó?
Járok diabetológiára, csak gondoltam itthon is kontrollálnám.
2012. ápr. 23. 15:04
9/16 anonim válasza:
Kaja után 1,5 órával kell mérni. 1 órakor van az inzulin csúcs, az semmit nem jelent. [link] itt van a honlapjuk, van ingyenesen hívható számuk, ott el tudják mondani hova lehet vinni.
10/16 A kérdező kommentje:
A terheléses vizsgálat nálam 60 percre van, ezért mérném akkor.
2012. ápr. 23. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!