Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Cukros kismamák! Tévedett már...

Cukros kismamák! Tévedett már a vércukormérő készüléketek?

Figyelt kérdés
Tesóm összemérte a készüléke (Accu Check) eredményét a vérvétel eredménnyel (ami pontosnak számít) és mindkétszer 1 egész volt a különbség (a készülék mutatott többet). Azért nem mindegy, hogy 7.0 vagy 6.0... Esetleg, hasonló tapasztalatok, hogy a készülék nem volt pontos? Többet vagy kevesebbet szokott mutatni?
2010. okt. 3. 19:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Sya. Énnekem is accu chek vércuk. méröm van, s mivel eü. dolgozó vok, hoztam a melohelyröl kiváncsiságból egy D cont cuk.méröt.... és mindig majdnem 1 egésszel kevesebbet mér! !mint az Accu chek::-S Úgyhogy már ketten vunk aki ezt tapasztalta...

25h.kismama.

2010. okt. 3. 20:22
 2/6 anonim ***** válasza:
akkor én vagyok a harmadik. Elvittem a terhelésesre, és közvetlenül a vérvétel (második, a kétórás) után lemértem a cukrom. Az akku chek nekem is többet mutatott.
2010. okt. 3. 20:43
 3/6 A kérdező kommentje:

Akkor picit megnyugodtam, köszönöm!:) Mikor tesóm a kórházban volt a cukrával, akkor ugye minden nap mérték a kórházi mérővel, az is kevesebbet mutatott és a vérvétel is, mint az Accu Check egy egésszel. Utolsó válaszoló, emlékszel esetleg, mennyivel többet mutatott a készüléked? Én most megyek majd terheléses vizsgálatra és viszem én is a saját Accu Checkemet, gyanús nagyon:)

Meg a tesómnak a kórházban a belgyógyászaton mondták, hogy az Accu Check nem a legjobb, csak a reklámja jó. Nekik valaki sárgaszínű készülékük volt, nem emlékszem a nevére és olcsóbb, mint az Accu Check.

2010. okt. 4. 11:10
 4/6 anonim ***** válasza:
sajnos nem emlékszem, 15 hetesen voltam, most vagyok 36 hetes, régen volt. De tudom, hogy jóval többet (kb. 0.7-0.8 mutatott). Sok sikert neked, remélem, nem lesz magas az értéked!
2010. okt. 4. 13:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát érdekes eredmény nálam is. Éhgyomorra a készülék 5,0 mutatott, a vérvétel 4,6-ot. 120 perc után a készülék 8,3-at, a vérvétel 6,7-et. Elég sokat tévedhet... Gondolom, a méréseknél min. egy 0,5-ot tuti levonhatok mostmar.
2010. okt. 5. 16:03
 6/6 anonim válasza:
Nekem is pont 1 egésszel többet mért a laboros eredményeknél ...
2013. szept. 16. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!