Cukros kismamák! Tévedett már a vércukormérő készüléketek?
Sya. Énnekem is accu chek vércuk. méröm van, s mivel eü. dolgozó vok, hoztam a melohelyröl kiváncsiságból egy D cont cuk.méröt.... és mindig majdnem 1 egésszel kevesebbet mér! !mint az Accu chek::-S Úgyhogy már ketten vunk aki ezt tapasztalta...
25h.kismama.
Akkor picit megnyugodtam, köszönöm!:) Mikor tesóm a kórházban volt a cukrával, akkor ugye minden nap mérték a kórházi mérővel, az is kevesebbet mutatott és a vérvétel is, mint az Accu Check egy egésszel. Utolsó válaszoló, emlékszel esetleg, mennyivel többet mutatott a készüléked? Én most megyek majd terheléses vizsgálatra és viszem én is a saját Accu Checkemet, gyanús nagyon:)
Meg a tesómnak a kórházban a belgyógyászaton mondták, hogy az Accu Check nem a legjobb, csak a reklámja jó. Nekik valaki sárgaszínű készülékük volt, nem emlékszem a nevére és olcsóbb, mint az Accu Check.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!