Hogy bírtátok az éjjeli vihart és a frontot nagypocakos kismamák?
Figyelt kérdés
Nekem nem történt semmi. Max annyi, hogy kicsit rosszabbul aludtam, kicsit hevesen vert a szívem, meg kényelmetlenek voltak az alvópózok. Amúgy semmi és ma reggelre megint olyan mintha nem is lennék terhes, leszámítva azt h mozgolódik a babó, de pörgök ezerrel. Arra leszek kíváncsi mikor lesz már nekem valamilyen jóslószerűm vagy ilyesmi! 36+3hkm2012. júl. 12. 09:51
1/4 anonim válasza:
Én jol bírtam a frontot! Jobban aludtam,mert lehűlt a levegő is.
Nem biztos,hogy lesz joslofájásod,nekem 1.terhességemnél egyáltalán nem volt semmi. Most 38hetes vagyok,alig van joslom,inkább görcsölök!Nem minden terhesség egyforma.
2/4 anonim válasza:
Végre aludtam egy jót:)
Hüvös volt, és járt a levegő, eddig a hőségtől nehezen tudtam aludni, ma végre sikerült:)
36+3 szintén:)
3/4 anonim válasza:
Nem is biztos, h lesz jóslód, ugyanígy voltam mint te, semmi jelét nem láttam, hogy előbb ki akarna jönni a bébi, erre 37+5-re úgy gondolta, ő biza nem marad bent tovább :-)
Ennek ma 8 hete..:) Ő nehezen viseli a frontot, alig aludtunk éjjel..:S :)
4/4 A kérdező kommentje:
2. Akkor mi nagyon egyszerre járunk abban az egycipőben:). Érdekes, hogy én is érzem, hogy jobb a levegő, de még így is állandóan úgy izzadok, hogy hihetetlen. Ömlik rólam a víz. 3-as gratula a picúrodhoz, én is örülnék ha elindulna, bár nekem programos császárom lesz júl.31-én. De ettől függetlenül, ha előbb elindulna nem lenne gond, mert az tök para, hogy rákészül az ember és előtte befekszik a kórházba és előtte egész éjjel csak izgul. Úgy meg ha véletlen hirtelen jönne rá az emberre, akkor csak sodródunk az árral és nem parálunk előre. mindenkinek egy kalappal!!!!
2012. júl. 12. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!