Nagypocakos kismamák, mit hordtok otthon?
Már annyira elegem van, hogy szorít minden...
Eddig melegtíőt hordtam, vékony anyagból, ami nagyon jólnyúlik, első terhességemnél ez elég volt-igaz akkor inkább nyáron volt nagy pocakom.
De most már nem tudokmit felvenni,m inden kényelmetlen. Nem találok sehol terhes melegítőnadrágot kordban meg mégsem lehetek itthon...
Már a felső is szorít, ha passzentos...
Sajna nincs pénzem az egész ruhatáram átcserélni, főleg nem márkaboltokban... a teszveszen szoktam nézegetni, de ott sem nagyon találtam terhes melegítőnacit (na meg ha veszek is vagy kicsi lesz, vagy nagy, nehéz ugye így eltalálni....)
Én nem veszek terhes ruhàkat.Én nekem a méretem M-es,de most vettem xl-es melegitöket böven jok.Attol hogy nem simül,az nem gond,a hasnàl meg lehet àllitani a madzaggal hogy mekkora legyen,vagy gumis is jo megoldàs.
Én mindig melegitöbe vagyok,meg hatalmas poloba,de ha tudom nem jön senki akkor hàloingbe is elvagyok:9
Én ism ár több számmal nagyobb gumis, nyúlós melegítőt hordok, de már az is zavar, hogy rásimul a hasamra.
A hálóing nem kivitelezhető 17hós lányom mellett...
Őszintén megmondom én 156 cm vagyok,párom 176 cm és én az ő melegítő nacijait hordom itthon!Egy terhes nacim sincs és szerintem nem is fogok venni!A régi nadrágjaim has alá feljönnek,amihez vettem bandázst!Ruha alá vagy fölé nagyon jók és csak 500-1000 Ft körül van!Felsőket szerencsére még nem nagyon kellett vennem,mert az összes őszi-téli pulcsik jók,mert én sose szerettem,ha a hasam kint van,így még nem lóg ki a hasam belőle!Kabátot sem vettem,mert úgy vagyok vele,hogy tök fölösleges terhes kabátot vennem!Inkább vettem jó vastag pulcsikat,amiket utána is tudok majd hordani és erre veszem rá a kabátomat,amit igaz,hogy nem tudok összehúzni,de a vastag pulcsi alatt úgysem fázok!
Bocsi az ide nem tartozó részeket,de hátha tudtam egy-két dologban ötletet adni!
33 hetes kismama
Én vettem a kínaiban olyan melegítőalsót ami csípőre ér xxL-es és így nem zavarja a hasamat, pedig jó nagy van. Nagyon kényelmes. Egy régebbi gatyómból pedig kihúztam a gumit és úgy jó.
38km
a c&a-ban lehet kapni en ott vettem pamut anyagbol kismama nadragot ami melegitonek is megfelel.
amugy nem ertelek a melegitot lecsusztatod a hasad ala es teljesen kenyelmesen lehet lenni,masik miert ne lehetnel kordban otthon amugy mennyi idos vagy hogy akkora a pocakod?ha meg mar a vege nem mindegy mert ugysem sokiag tudod hordani a nadragjaidat akkor hord amit akarsz!
Szia.
Egyszer regen valamilyen meggondolasbol vettem egy cica gatyot egy kinaiban ami irto rossz minosegu volt (talan egyszer tudtam utcara is felhuzni, mert kinyult).Ezert vettem meg parat....nem mondom nem tul csinosak, de itthonra tokeletes (1000 ft volt darabja).
Igaz nem csak a derekanal nyulnak ki hanem a terde is es mindenhol mashol, igy mar egyre jobban hasonlitanak egy melegitore mint cica gatyora:) ehez iszonyatos nagy polokat veszek fel (unokatestverem hivatasos sportolo es mindig kap edzo polokat amit ha mar nem hasznal szet oszt a csaladban takaritos ruhanak....ezek pedig majdnem a terdemig ernek pedig 175 cm magas vagyok).En igy oldottam meg.
Nem tul noies, de mire a ferjem jon a munkabol mindig szepen feloltozok :)
26 hetes vagyok, de nagy hassal. A napokban már ketten kérdezték, hogy na mikor szülök? Mintha holnap szülnék és ledöbbentek, hogy majd csak március elején....
A has alá tolt gatya sem jó megoldás-ha letolom, lecsúszik és állandóan huzogatom csak. A csípőnacik meg szoritják a hasam. Sajna a terhesnadrágok alsó varrása is szorít, feljebb esik a varrás, mint ahol kezdődik a hasam, és szorít nagyon.
Én is már azon gondolkodtam, hogy varratok egyet, de nem ismerek és nem is tudtak ajánlani olyan varrónőt Győrben, aki vállalná a terhesnacit.
A kord nem itthoni viselet, kemény, vastag-meleg is a fűtött szobában és nem fogom itthon tönkre tenni-főzni benne, takarítani, lányomat pesztrálni,,,stb.
Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok, hogy segítetek...
Jártam a c&A-ban, H&M-ben, de 8000 ft alatt nem láttam, és annyit nemszánok rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!