A ti férjetek, párotok is tervez majd "tejfakasztó bulit" ha meglesz a csöppség?
én nem örülök ennek..már most idegbeteg vagyok a gondolattól is.
egész nyáron és ősszel subickoltam takarítottam a lakást hogy minden tökéletes legyen mire jön a baba, (második gyerkőc amúgy, kislányom míg bent leszek a kórházban anyukáméknál lesz)
a férjem legalább 8 embert akar hívni bulizgatni a mi nem túl nagy lakásunkba.
mindegyik dohányzik még pluszba( persze majd kimennek ők de úgyis fog érződni rajtuk a szag,nagyon keményen cigiznek)..nagyon kicsi a konyha is,kaját is akar főzni..inkább nem is ragozom milyen rendetlenség lesz itt, és össze vissza gányolnak mindent..
persze a férjem majd kitakarít, de gondolhatjátok ez milyen takarítás lesz... összepacsmagol mindent.
mondtam neki hogy tartsák meg a testvérénél(sógoromnál)
mert ott nagyobb a lakás,hát nem tudom lesz-e belőle valami
egész délután bőgtem mint egy hülye gyerek ,mert nem tudom mi vár rám ha hazajöttünk a kórházból mellesleg addigra már a kislányom is hazajön,..sikálhatok egész nap majd szart se ér a munkám, meg a nagytakarítás.
36 hetes vagyok amúgy..
na most nem is tudom miért tettem fel a kérdést,csak nagyon magam alatt vagyok...biztos a hormonok.
Igen, az én férjem is csinált ilyet. Az egészben az bosszantott csak, hogy akkor volt, amikor mi már hazajöttünk a kórházból. Viszont ő az egyik barátja kertjében tartotta és vagy 30 embert hívott. Volt bográcsozás, italozás, meg minden. Hál istennek ő tartotta a mértéket és normális állapotban jött haza hozzánk.
Nem olvastam el a válaszokat, de próbáld meg megbeszélni vele, hogy tényleg ne otthon tartsa már. Mindenkinek jobb lenne így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!