A ti férjetek, párotok is tervez majd "tejfakasztó bulit" ha meglesz a csöppség?
én nem örülök ennek..már most idegbeteg vagyok a gondolattól is.
egész nyáron és ősszel subickoltam takarítottam a lakást hogy minden tökéletes legyen mire jön a baba, (második gyerkőc amúgy, kislányom míg bent leszek a kórházban anyukáméknál lesz)
a férjem legalább 8 embert akar hívni bulizgatni a mi nem túl nagy lakásunkba.
mindegyik dohányzik még pluszba( persze majd kimennek ők de úgyis fog érződni rajtuk a szag,nagyon keményen cigiznek)..nagyon kicsi a konyha is,kaját is akar főzni..inkább nem is ragozom milyen rendetlenség lesz itt, és össze vissza gányolnak mindent..
persze a férjem majd kitakarít, de gondolhatjátok ez milyen takarítás lesz... összepacsmagol mindent.
mondtam neki hogy tartsák meg a testvérénél(sógoromnál)
mert ott nagyobb a lakás,hát nem tudom lesz-e belőle valami
egész délután bőgtem mint egy hülye gyerek ,mert nem tudom mi vár rám ha hazajöttünk a kórházból mellesleg addigra már a kislányom is hazajön,..sikálhatok egész nap majd szart se ér a munkám, meg a nagytakarítás.
36 hetes vagyok amúgy..
na most nem is tudom miért tettem fel a kérdést,csak nagyon magam alatt vagyok...biztos a hormonok.
kedves utolsó.
örülök hogy nálatok ez volt a helyzet.
nálunk nem így van, az én férjem is kifog takarítani olyan rendrakással amit ő úgy gondol az jó..
tartson bulit csak ne itthon,kislányunkkal is tartott de akkor csak 3-an voltak és hamar elszállingózott a 2 barát.de most majdnem 10- en lesznek,
2 gyerek mellett nehezebb rendet tartani nem vagyok tisztaság mániás,de sokat melóztam az utóbbi időben azért hogy tényleg tisztaság és rend legyen mire hazaérünk a babával..
de ha más nem lesz, majd másnap miután hazajöttünk a kórházból és alszik a baba,kitakarítok nem tudok jobbat.. anyukám addig majd eljátszik a kislányommal.
köszi a válaszokat !
ajándékra meg végképp nem számítok
mert tutifix hogy egyik sem fog hozni semmit,mert nincs annyi eszük !
Amikor az eslő gyereketek született mi volt?
Az én férjem is ment "bulizni", de szerencsére eszébe sem jutott itthon tartani :-)
Ne próbáld meggyőzni, az nem fog menni. Mondd meg neki kerek-perec, hogy NEM tarthat itthon bulit. De máshova nyugodtan mehetnek.
nem érdekelné,úgyis itthon tartaná meg.
ők is nem tudom mit gondoltak hogy fognak elférni, mert azt megmondtam hogy A SZOBÁBA NEM MEHETNEK BE..
megpróbálom rádumálni hogy sógoroméknál tartsák meg.
tudom egyeseknek ez nem nagy cucc, de engem nagyon zavar hogy itt tartják a bulit,mikor annyira kicsi a hely..
Az ünnepléssel semmi gond szerintem, de mindenképp megkérném a férjem, hogy vonuljanak el egy kocsmába. Bár szerintem eszébe sem jutna itthon iszogatni. Igazat adok neked, pláne, ha ismered a férjed, és tudnád, hogy nagyjából disznóólba fogsz hazamenni egy újszülöttel. Semmiképp nem engedném én se.
32 hkm
örülök aki megérti a gondomat..
nem a bulival van baj, érezze jól magát hiszen 2 szeres apa lett, mert ha tudnám hogy úgy kipucolja a lakást ahogy én szeretem hogy rend van (csak egy alap tisztaság,)
PL: legyen elmosogatva,elpakolva az edény, gáz letörölve
a szemetes kiürítve,felsöpörve,meg esetleg porszívózva,na meg szellőztetve..
de mindegyis..
majd lesz valahogy, csak úgy érzem így semmit nem ért amit eddig csináltam.
igen én is gondoltam erre,de tudjátok mikor megszületett a lányom, akkor aznap jött főzni és szóltam is,hogy jövünk haza, kéne egy kis rendrakás.. de hát semmit nem csinált :)
viszont anyósomra gondoltam ő takarítónő amúgy, ha megkérném biztos jönne segíteni kicsit, gondoltam már erre.
csak egy kis törölgetés, felmosás,porszívózás..ennyi..
ez nincs 1 óra..szóval ha nem marad más megcsinálom én egye fene, :)
de tényleg örülök hogy nem csesztettek emiatt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!