Férjetek hogyan tolerálja a terhességetek miatti lustaságot, sok alvást?
Az enyémet az 1. terhességnél nem érdekelte, dolgozott, csak kajcsi legyen az asztalon.
A 2-nál már hiába mondtam h fáradt vagyok...jó, jó és el volt intézve...a nagyobb mellett meg nem lehetett akármikor, tehát amikor elálmosodtam pihenni.....Úgyhogy maradt a napi 2 kapucsinó, és akkor pihiztem mikor elaludt a nagyobb.
Én nagyon rossz alvó voltam terhesség előtt, de terhesen meg hétalvó lettem. Bármikor, bárhol képes lettem volna elaludni.
Munkából hazaértünk 6-ra, és este 7-kor már aludtam is. Párom nem szólt semmit, csak mosolygott rám. Soha nem zavarta, sőt örült, hogy végre alszom. :)
Én mostanában kapok a fejemre, mert éjjel nem tudok aludni, hajnali 2-3-ig fenn vagyok, tegnap pl fél négyig, és délelőtt meg 11-ig alszom emiatt. De nem tehetek róla, olyan lábgörcseim vannak éjszaka, hogy lehetetlen aludni, és ráadásul nem is vagyok álmos. :( De volt egy nagyobb vitánk emiatt, és azóta nem csesztet vele, hála az égnek. Meg most arcüreggyulladásom van, úgyhogy nyomom az ágyat és olyan aranyos, ahogy ápolgat! :D
21 h km
Nekem mindig mondja,hogy pihenjek. Meg a családtagok is ezt szajkózzák,mert hogyha meg születik a baba,akkor tuti nem lesz időm. Mondjuk nem is értem miért,de valahogy elhagytam a kávét,pedig se az íze,se az illata nem irritál,egyszerűen kimarad mindig,talán ez is a baj.. Délután mindig alszom 1-2 órát,mert tudom,hogy az elkövetkezendő 6-7 évben erre tuti nem lesz lehetőség. A párom egész nap dolgozik,mire hazaér meleg kaja az asztalon,ház rendben,ruhák kimosva,igazából nincs miért panaszkodnia..:)
30 hkm
Első babánál nem szólt emiatt,sőt mondta mindig hogy aludjak ha az esik jól.
A másodiknál néha már szólt,hogy mostmár ős is nagyon fáradt. De azért szerintem még ekkor is elnézőbb volt mint az átlag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!