Féltékenyek voltatok/vagytok a párotokra/férjetekre terhességetek vége felé?
Bízz benne! Ha azt mondja nem csalt meg, hidd el neki, ne kételkedik benne, ne szekált ezzel, mert így eltaszítod magadtól, te leszel az, aki a féltékenykedéseddel elmarod magadról!
Ahogy írod szeret, a babát is várja, ennek örülnöd kell, boldognak lenni, megbecsűlni, hogy ilyen párod van, lett!
Ne zaklasd a féltékenykedéseddel, mert így te fogod más karjaiba taszítani! Könnyen megúnhatja ha nap mint nap azzal zaklatod hol voltál, kivel voltál, miért nézték rá, miért késtél 5 percet....
Örülj a babának, biztos szeret, hidd el a férfiak szépnek látják a terhes kedveseiket, te is biztos még mindig tetszel neki!
Ne aggódj ilyeneken hogy megcsal, ne képzelj be magadnak ezt azt!
Ne idegesítsd a féltékenykedéssel, örüljetek a baba érkezésének!
Szia! A párom külföldi (kínai) és augusztus végén megyünk Magyarországra. Közölte velem, hogy már várja nagyon, hogy Magyarországon lehessünk, mert akkor még meleg lesz, és a magyar lányok hát elég lengén öltöznek (nem úgy mint a kínai lányok, hadd ne mondjak semmit). Na hát én ezt olyan zokon vettem, hogy elkezdtem sírni, hogy persze, ő a lányok keblein fogja legeltetni a ferde szemeit, én meg majd megdöglök a pocak súlyától, és csúnya leszek és mérges és elkeseredett és ez tökre nem fair. Erre átkarolt, is kiengesztelt, hogy hát még is csak én vagyok a gyerekének az anyja, ha más tetszene neki, akkor nem tartanánk itt, ahol vagyunk. Azóta minden nap beszélget a hasammal, simogat minket, ölelget, elhalmoz kedves, szép szavakkal. Néha ugyan összezördülünk, de csak mert nekem a hormonjaim olyan szinten szórakoznak az érzéseimmel, hogy öt percen belül képes vagyok három érzelmi állapotot teljes mértékben megélni (düh, vidámság, sírás mondjuk).
Esetleg mondd meg a párodnak, hogy érzékenyebb vagy most így a végére, és értse meg, hogy te most teljesen máshogy látod magad, mint ő, és szükséged van arra, hogy lelkileg támogasson, szeretgessen, dícsérjen. Elvégre nehéz feladatot teljesítesz: a közös gyereketeket növeszted a pocidban, és utána szépen megszülöd és felneveled, mind ezt azért, mert szeretitek egymást. Kérd meg, hogy néha kényesztessen egy kicsit, hogy érezd a törődést, mert ha törődik is veled, azt a hormonfelhő miatt nem látod elég tisztán és ezt nézze el neked.
A féltékenykedést meg hagyd abba, csak magadnak ártasz vele.
Szép babavárást!
Köszönöm hogy írtatok, egy kicsit megnyugodtam, és tényleg igazatok van :). És látom hogy nem csak én küzdök ezzel a kis problémával. Hogy ha gondoljátok, ha akartok majd még erről beszélgetni, írjatok! Boldog baba várást nektek!
Kedves utolsó: Nekem is mondta a férjem, hogy elmenne egy kicsit bulizni, kikapcsolódni, hát neked mondanom sem kell hogy mit éreztem, de tényleg rájuk fér a pihenés...ha nehéz is elengedni. Én megbízom benne, csak más lányokban nem... :) Félek hogy 1-2 sörrel többet iszik, és már nem tudja hogy mi van... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!