Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, Anyukák! Már sosem...

Kismamik, Anyukák! Már sosem lesz vége a fájásoknak? Nagyon félek, hogy nem húzzuk ki szeptemberig és koraszülött lesz a kicsim?

Figyelt kérdés
Múlt héten írtam ki kérdést,húsz perces fájásaim voltak,kórházba kerültem,2110es cg értékkel,napi 3x2 vagy 3x3 magne b6ot szedek,és 3x1 cordaflexet,fekszem. mégsem szűnnek a fájások,minden órában van és tényleg nagyon fáj. A doki annyit mondott,hogy igyak magnézium pezsitabit is,de az sem segít..Szeptember második hetében töltjük a 37.hetet,félek,hogy nem húzzuk ki addig. Most vagyok 27 hetes

2012. júl. 6. 21:42
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:

Hát elég furcsa a dokid. Nekem anno mikor ilyen tüneteim voltak 23 hetesen magnezium citritet írt a doki, sokkal nagyobb a hatóanyag tartalma, a magne b6 meg a pezsgőtabletta csak játékszer...

+ nekem írt fel seduxent, ez arra is jó, hogy lazítsa a méhszalagokat, megszünteti a görcsöket+ még nyugis is leszel tőle:) na viccet félretéve, ezt adják kismamáknak görcsoldásra, este kell egy szemet bevenni, nekem egy hét után megszűnt minden panaszom, most 30 hetes vagyok és semmi bajom egy kis haskeményedésen kívül!

Kérdezz rá az orvosodnál!

2012. júl. 6. 21:45
 2/35 anonim ***** válasza:
Próbálj meg nem idegeskedni és megnyugodni!!!Ez a legfontosabb most.Nem lesz semmi gond!!!Ha egy kicsit megvígasztallak a húgom 29. héten lett megcsászározva toxémia és egyébb más problémák miatt.Alíg volt 900 g a pici,DE most már 3,5 éves eleven rosszaság.Semmi,de semmi baja nincsen!!!Ha meg is születne életben tudnák már tartani,persze ez nem jó dolog,jobb lenne ha bennt maradna.Tényleg csak arra koncentrálj,hogy nyugalom,nem lesz semmi baj!!!
2012. júl. 6. 21:46
 3/35 A kérdező kommentje:
Tegnap minden fájásnál hasmenésem is volt. A dokihoz hetente járok már,már lassan be sem engednek,már a könyvbe sem ír,csak magyarázza,hogy nem tágultam tovább és feküdjek. :( De nem segít :( Mást nem akarnak adni,a cordaflexet meg a Bajcsyban az osztályvezető írta fel,pedig az szívgyógyszer :(
2012. júl. 6. 21:48
 4/35 anonim ***** válasza:

Én már a múltkor is aggódtam értetek,mikor írtál.Pont ma néztem nincs e fejlemény.

Nem gondoltál arra esetleg,hogy felkeress egy másik orvost is?Én ezek után már lehet azt tenném.Remélem nem lesz baj veletek!Ismét csak annyit tudok mondani,hogy nagyon szorítok értetek,pihenj amennyit tudsz,csak pisilni menj ki!Az a baj, annyira segítenék,de nem tudok sajnos.Tényleg menj el egy másik orvoshoz is!

30hkm

2012. júl. 6. 22:01
 5/35 A kérdező kommentje:
A Fábián doktor úrhoz jártam,ő rendes,kedves,ő utalt be a kórházba is,előtte voltam másnál is,de nem csináltak semmit. Most a Kubicsek volt bent,állítólag ő is jó orvos,de csak a pezsitabit mondta,a Fábián pedig már nem rendel ebben a hónapban :( Nem tudom mit csináljak,kétségbe vagyok esve,hogy mi lesz a kicsimmel,ráadásul a Bajcsyban nincs koraszülött részleg,így el is vinnék a picit :(
2012. júl. 6. 22:05
 6/35 anonim ***** válasza:

Szia! Ilyenkor be szokták fektetni a kismamákat a kórházba. Én is Cordaflexet szedtem az tényleg jó erre hiába szívgyógyszer.

Én is sokat keményedtem, de azon kívül, h bennt kellett feküdnöm a kórházban és nem csináljátak velem semmit más nem történt ezért saját felelősségre hazajöttem 2 hét után mondván itthon is tudok feküdni és itthon jobb.

Ha nem csináltam semmit akkor nem keményedett annyira. Sok filmet néztem, olvastam. 24.héttől voltam így.

Nagyon nehéz volt, de sikerült kitartani.

Azt mondtam amilyenek a kórházi viszonyok én nem fekszem benn.

Orvost viszont keresnék a helyedben akiben megbízol és ha baj van fel tudod hivni mert nekem volt ilyen orvosom.

Kitartás, pihenj sokat, ne csinálj semmit csak pihizz utána pár évig úgy sem fogsz!

2012. júl. 6. 22:19
 7/35 anonim ***** válasza:

én is a cordaflexet szedem. Tágítja az ereket, és ezzel segíti a görcsök megszűnését (vagy valahogy így van).

A helyedben én is keresnék másik orvost, akár másik kórházat is.

Hol laksz? Hátha tud valaki jó orvost ajánlani!

2012. júl. 6. 22:23
 8/35 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy magándokira nincs pénzünk,még mindig a májusi táppénzt várom,párom fizetéséből vagyunk,amíg nem kapom meg végre a táppénzt. 17.kerületben lakunk,eddig csupa jót hallottam a Bajcsyról,bár mikor bent voltam a nővérek nem voltak túl kedvesek. Nem tudom,akkor,hogy menjek vissza? Az sztkban a Kubicsek annyit mondott,ha nagyon nagyon begörcsölnék,akkor a kórházba menjek,ne az sztkba. De mi a nagyon? mert óránként jönnek a fájások minden nap,és egy-két percig eltartanak. Nem tudom mit csináljak,fekszem egész nap :(
2012. júl. 6. 22:27
 9/35 anonim ***** válasza:

Másik kórházba, nem tudsz menni?

6. Vagyok. Nekem annak idején azt mondták ezek nem fájások csak méhtevékenység a fájások még ennél is rosszabbak.

2012. júl. 6. 22:27
 10/35 A kérdező kommentje:
A hasmenés mitől lehetett? Csak tegnap volt és csak akkor mikor jött a görcs. Keményedni is többet keményedek már,mint eddig,de az más érzés,mint ezek a fájások. Ezek fájnak de nagyon. Köszönöm a sok választ,és bocsánat,hogy ennyit kérdezek,de már tényleg nem tudom mit tegyek.
2012. júl. 6. 22:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!