Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, Anyukák! Már sosem...

Kismamik, Anyukák! Már sosem lesz vége a fájásoknak? Nagyon félek, hogy nem húzzuk ki szeptemberig és koraszülött lesz a kicsim?

Figyelt kérdés
Múlt héten írtam ki kérdést,húsz perces fájásaim voltak,kórházba kerültem,2110es cg értékkel,napi 3x2 vagy 3x3 magne b6ot szedek,és 3x1 cordaflexet,fekszem. mégsem szűnnek a fájások,minden órában van és tényleg nagyon fáj. A doki annyit mondott,hogy igyak magnézium pezsitabit is,de az sem segít..Szeptember második hetében töltjük a 37.hetet,félek,hogy nem húzzuk ki addig. Most vagyok 27 hetes

2012. júl. 6. 21:42
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Gratulálok annak az orvosnak, aki erre magneb6-ot ír! Az szinte csak vitamin, magnézium alig van benne.

Barátnőm ugyanígy volt mint te, neki 4x indult meg a szülés. A minimum ilyenkor az 500mg-os magnerot! A barátnőm kihúzta vele a végéig, pedig a 23. héten kezdődtek a tünetei.

2012. júl. 7. 07:45
 22/35 anonim ***** válasza:

Én is áttértem a Magnetorta,mikor az elején görcsölgettem,a védőnő ajánlotta.A mai napig azt szedem,sokkal jobb,mint a magneB6.Ha esetleg megerőltetem magam és érzem,hogy fáj,beveszek 2-t és már el is múlik.Lehet érdemes lenne kipróbálnod,azzal biztos nem ártasz.A MagneB6 marha nagy divat mostanában,de szerintem sem ér semmit sem.

30hkm

2012. júl. 7. 08:51
 23/35 anonim ***** válasza:

Sztk--s nőgyógyászhoz bárhova mehetsz ,fogadni fognak. És kórházat is válthatsz.Ha tudsz utazni akkor én javasolnám az Örs vezér téren a Kiss György doktort. (időpontot se kell kérni)26hkm Szorítok ,hogy minden rendben legyen! Ha nem akkor is válts orvost! Ez nem normális!!!!

Amúgy a Saduxent nem javaslom,mert kiüt mint egy drogost.Kérdezz rá a dokitól a Frontinra,mert az nem okoz függőséget,hozzászokást, nem árt a magzatnak és elég akkor bevenni ha úgy érzed kell.

2012. júl. 7. 12:12
 24/35 anonim ***** válasza:
A
2012. júl. 7. 12:31
 25/35 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a sok választ és jó tanácsot. Egyik kérdésre válaszolva,igen,erős menstruációs görcseim vannak,illetve a méhem felső részében szokott időnként nagyon görcsölni,de az inkább csak keményedés. De a rendszeres az a menstruációs görcs,csak annál sokkal erősebb. Én sem szeretem a magne B6-ot,főleg ilyen nagy dózisban szedve elég drága is,hamar elfogy. Mindenképpen rákérdezek a magnerotra és a frontinra is,az legalább van is itthon. Remélem nem lesz semmi baj,mindenképpen utána fogok nézni ennek az orvos dolognak. Köszönöm szépen mindenkinek :)

2012. júl. 7. 14:18
 26/35 anonim ***** válasza:
Szia! Hogy vagy? Voltál dokinál?
2012. júl. 9. 12:47
 27/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm az érdeklődést,jól esik nagyon :) :)

Jobban valamivel,dokinál nem voltam azóta,valeriánát szoktam néha bevenni,ha nagyon feszült vagyok,így most nagyon ritkán fáj. Most már megnyugodtam,hogy nem lesz semmi baj,de 24.-én védőnő és 30.-án nagy uh a Bajcsyban,szóval most már nem aggódom :) Persze azért továbbra is fekszem,meg szedem a gyógyszert meg a magnéziumot.

2012. júl. 9. 13:09
 28/35 anonim ***** válasza:
Szia!Mi történt Veled azóta?30hkm
2012. júl. 23. 10:18
 29/35 A kérdező kommentje:

Hát igazából semmi,a görcsök nem múlnak,a hasmenés sem,orvosok meg nem csinálnak semmit. két-három naponta beveszek egy fél frontint,és nagyon sokat fekszem,ha meg nagyon nem múlik a görcs,akkor beköltözöm a zuhany alá. Kedden megyek vissza a dokihoz,előtte hétfőn meg uh.

de most már betöltöttük a 30.hetet is :)

2012. júl. 25. 12:55
 30/35 anonim ***** válasza:

21-es vagyok! :)

Próbáltál más magnéziumot? Attól is mehet a hasad. Nekem is ez volt, a doki mondta, hogy váltsak és jobb lett. Nem volt sem annyi görcs, sem hasmenés.

2012. júl. 25. 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!