Kismamik, Anyukák! Már sosem lesz vége a fájásoknak? Nagyon félek, hogy nem húzzuk ki szeptemberig és koraszülött lesz a kicsim?
Figyelt kérdés
Múlt héten írtam ki kérdést,húsz perces fájásaim voltak,kórházba kerültem,2110es cg értékkel,napi 3x2 vagy 3x3 magne b6ot szedek,és 3x1 cordaflexet,fekszem. mégsem szűnnek a fájások,minden órában van és tényleg nagyon fáj. A doki annyit mondott,hogy igyak magnézium pezsitabit is,de az sem segít..Szeptember második hetében töltjük a 37.hetet,félek,hogy nem húzzuk ki addig. Most vagyok 27 hetes2012. júl. 6. 21:42
31/35 A kérdező kommentje:
Igen,a magne B6-ról átváltottam a béresre,így nem annyira vészes,de azért van. Mindenesetre még mindig jobb,mintha székrekedésem lenne :) Most már bizakodom és betudom a görcsöket jóslónak :)
2012. júl. 25. 22:57
33/35 A kérdező kommentje:
Szia!
33 hetesen beindult a szülés,de visszatartották, végül pontosan a kiírt napon született a kislányom,teljesen egészségesen :) Nem volt semmi baj szerencsére :)
2013. máj. 24. 14:22
34/35 anonim válasza:
Gratulálok, jó tudni az ilyen történetek végét, h minden jól sikerült.
35/35 anonim válasza:
Gratulálok! :) Nekem is hasonló volt a lányommal, a 34. héten indult be, és a 38. hét végéig vissza tudták tartani.
Köszi, hogy írtál! Üdv!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!