Ti kismamák kaptatok a terhességetek alatt bókokat?
igen. Szép volt a hajam, a bőröm, hatalmasak voltak a melleim. Szép ruhákat is vettem és alig híztam. Első gyerekkel.
Másodikkal már azt kaptam magamra, ami első terhességből maradt, a 1,5 éves mellett nem sok időm jutott magamra, nem is dicsértek...
Nekem azt mondják megszépült az arcom,én is így látom,ki vagyok simulva. Gondolom azért is,mert nem dohányzom, na meg végre nem kell diétáznom,ehetek bátran. De az alakom valami borzasztó,olyan narancsbőrös lett a combom és a fenekem,hogy komolyan szégyellem.. Persze a családtagok mondják,hogy végre formás vagyok,de én undorodom a testemen mindentől,kivéve a pocakomtól.
ez van,majd lemegy..
boldog babavárást!
Igen!
Végig diétáznom kellett, így nagyon csini kismama voltam, nagyon akartuk ezt a babát. Végig problémamentes volt a terhességem, a nyugalom nyilván látszott az arcomon.
Sokat dícsértek a kollégák, családtagok is.
Engem a párom dícsér, meg anyukám. Előbbi azért, mert hát sok örömöt okozok neki a nagy cicikkel, utóbbi meg azért, mert 19. hétre még nem híztam semmit (felesleggel indultam neki). Én legszívesebben kb az egész világnak megmutatnám a pocakom, ilyen feszülős kismamarucikkal meg ilyenek, de sajna olyan országban élek, ahol ez nem divat és kb olyanok a terhesruhák mint a hálóing... :( Ezért ha netántán felveszek egy olyan pólót, aminek van egy kis dekoltázsa, és feszül is a pocakomon, akkor anyósom rögtön megjegyzi, hogy hát ez nagyon feszes ez a póló, jobb lenne ha bővebbet vennék fel... No comment! :D
De azért tök jól esik, hogy a páromnak tetszem! És bár nagyon érzékenyek a melleim, azért enegedem, hogy ne csak szemmel csodálja. :)
SZép babavárást!
Az az Én véleményem, hogy szörnyű kimondani, de bizony nem mindenkit szépít meg a terhesség, és vannak olyanok akik igenis borzasztóan néznek ki. Mind az öltözék, mind a külső.
Mielött terhes lettem úgy gondoltam egy kismama amint látszik a pocakja és tud vele büszkélkedni, egyértelműen gyönyörű. Ehhez képest olyan slampos , semmilyen kismamákat látok, hogy szörnyű. Attól, hogy valaki netalán hízik, vagy nem olyan szép az arca, haja- attól még ápolt és csinos lehet. Nem kell melegítőben meg stranpapucsba csoszogni :) Bocsi, Én szinte csak ilyesmiket látok pl. a dokimnál.
Egyébként igen, mindenki dicsér, Apukám és a Férjem szerint Én vagyok a legszebb (habár nem mindig érzem így), mások ált. a pocakomat dicsérik, és nagyon jól esik :) Most még élvezem a dolgot, hiszen semmit nem híztam, kevesebb vagyok mint a terhesség elött, a pocak meg formás és csak nő :)
25+2hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!