Mennyit hiztatok terhességetek alatt, és mekkora babátok született?
20 hetesen még semmit, végére 10 kg lett, 3 hetes volt a babám és 12vel voltam kevesebb mint szülés előtt.
Az ikrekkel 13 kg lett a plussz, 8 kg ment le a szüléssel, és utána sajnos több nem. Legalábbis magától nem, aztán rásegítettem. :-)
Nem kevés amit híztál szerintem, még most jöhet a java. De az sem mindegy hány cm és kg vagy!
szia
az első terhességemnél nem híztam semmit,mert nem sokat tudtam enni, vagy egyszerűen nem híztam, 3250 grammal és 51 centivel született a kislányom teljesen átlag súllyal, pedig nem voltam sovány sajna bizony 95 kg voltam 2 éve..
most újra kismama vagyok csakhogy most 10 kilóval kevesebb szerencsére,a súlyom változatlan most sem híztam még 85 kg vagyok, +/- 1 kg mindig az ingadozás.
24 hetes vagyok kisfiúnk lesz, remélem nem lesz nagy baba
a védőnő szerint a genetika van benne,. de gőzöm sincs miért nem hízok semmit pedig a baba meg a víz legalább 6 kg..hova tünik el??? :)
na mindegy én örülök, a férjem szerint nekem mindig terhesnek kéne lennem és akkor normálisan néznék ki :)
8 kilót híztam összesen (a 30. hétig 3 kilót, utána jött fel még 5). Babám 3330 grammal született.
57 kilóval kezdtem amúgy, nem volt feleslegem.
Nem kötelező mindig és mindenkinek sokat híznia terhesség alatt, a baba így is fejlődhet teljesen jól!
Az elsővel 15 kg-ot híztam, 3970 gr 55 cm-vel született.
Most 34 hetes vagyok, 10 kg-nál járok, az első babával ilyenkor már 13 volt, és a 36. hét után nem híztam. Most viszotn a 29. hét óta állandó a súlyom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!