Férjetek hogyan tolerálja a terhességetek miatti lustaságot, sok alvást?
Szóvá tette hogy "Úristen, mennyit tudok aludni." De különösebben nem mondott semmit. Mondjuk szerencsére ezek az idők elmúltak, csak csodálkozott azon hogy mennyit alszom. :)
36 hkm
Masodik babankat varjuk de sosem tette szova ha veletlenul nem volt rend itthon vagy nem volt fott kaja.
Mondjuk nagyon igyekszem igy ez ritkan fordul elo (foleg,hogy nincs itthon frissen fott kaja, azt ha egyetlen porcikam se kivanja is megcsinalom mert a ferjem nehez fizikai munkat vegez es ennie kell,hogy legyen ereje,energiaja,meg most mar itt van a 3 eves fiunk)
Sot mindig mondja,hogy pihenjek. Meg neki van lelkiismeret furdalasa mert kulfoldon elunk semmi segitseg es sajnos O se nagyon tud mert rengeteget dolgozik. Hetvegente neha elmosogat,nekem mar az is segitseg es a gyerek furdeteset minden este O csinalja.
En raadasul az elso fiunkkal is nagyon hanyingeres-emelygos voltam ami a 12.hetig tartott. Most a masodik fiunkkal vagyok 30 hetes terhes es meg mindig tart a hanyinger. Mindig mondja,hogy nem is tudja mit csinalna a helyembe.
Szoval nalunk ez nem gond,nagyon megerto :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!