Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit szólnátok, ha a párotok...

Mit szólnátok, ha a párotok eltiltana attól, hogy feltölts uh vagy pocakos képet közösségi oldalakra?

Figyelt kérdés

Egyszer kiírtam,hogy most vagyok a 12. hétben és alig várom,hogy a gyermekemet a karjaimban tartsam.Mikor a férjem meglátta,teljesen kiborult és lekezelően beszélt velem,mondván, ennyiből miért nem írom ki plakátra és teszem közzé az utcán..lekellett törölnöm.Azt mondta,semmi ilyet nem szeretne meglátni,majd ha kinn lesz a baba,töltünk fel róla képeket,de addig ne.Úgy töltenék fel minimum egy uh képet a piciről,mint más kismamák..

Mai napig nem értem,mivel érdemeltem ki ezt a bánásmódót,de mindegy.

20hkm

2012. okt. 7. 20:16
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
77%

akit érdekel a terhességed annak elmondhatod élőben...

most komolyan mire ez a facebook? félidegen emberek arcába nyomni az életünket? rohadtul gáz.

2012. okt. 8. 10:50
 22/26 anonim ***** válasza:
50%
Én sem tenném ki!Esetleg később egy szép "pocakos" fotót, persze nem meztelen hasas képet.
2012. okt. 8. 11:01
 23/26 anonim ***** válasza:
65%
Én se tenném ki, de azért milyen gyerekes már így reagálnia rá a férjednek... Még hogy emiatt töröl az ismerősei közül, elég gáz ilyet mondani. Inkább észérvekkel megmagyarázná, hogy szerinte miért nem jó ötlet. Máris sokkal szívesebben szedném le a képeket, mint zsarolás hatására.
2012. okt. 8. 11:11
 24/26 Pötyös Panni ***** válasza:
Jó,lehet hogy tényleg nem odavaló..De sosem értettem ezt, hogy a férjem ezt meg azt megtiltja...Ha valaki nem gyerek és nincs gyámság alatt, annak senki nem tilthat meg semmit.(Nyilván nem a törvénybe ütköző dolgokra gondoltam..)
2012. okt. 9. 00:19
 25/26 anonim ***** válasza:

Nálunk a párom rakta fel a fotókat s videót is!Én nem akartam volna de ö azt mondta Büszke kispapa és megosztja az ismeröseivel!

Egyébként nem mindegy hogy hogy bánik veled mi az hogy nem teheted az amit szeretnél felnőtt ember vagy/vagytok beszélgessetek néha!:)

2012. okt. 21. 10:15
 26/26 anonim ***** válasza:
Én alapból nem hagynám, hogy megmondja mit tehetek és mit nem. Nem vagyunk már gyerekek. A babonát hülyeségnek tartom, hiszen előbb-utóbb az is észre veszi, aki nem akarja... Nyilván nem kürtöli szét az ember még az elején, de a 4.-5. hónaptól már szépen látszik, és úgy is észreveszik, hiába nem tartozik senki másra, csak rátok. Az én férjem büszkén kitette a 12. heti UH-s képet, aztán mikor megtudtuk, h kisfiú lesz, nah azt is kiírta :) Persze nem azt mondom, hogy mindenkinek így kell. De ha Te szeretnéd, akkor nem értem miért a nagy titkolózás. Hiszen amint már írtam, úgyis szembetűnő a világnak, ha kimész az utcára. Vagy oda se mehetsz ki, nehogy meglássa valaki a pocid? ...
2012. okt. 30. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!