Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit szólnátok, ha a párotok...

Mit szólnátok, ha a párotok eltiltana attól, hogy feltölts uh vagy pocakos képet közösségi oldalakra?

Figyelt kérdés

Egyszer kiírtam,hogy most vagyok a 12. hétben és alig várom,hogy a gyermekemet a karjaimban tartsam.Mikor a férjem meglátta,teljesen kiborult és lekezelően beszélt velem,mondván, ennyiből miért nem írom ki plakátra és teszem közzé az utcán..lekellett törölnöm.Azt mondta,semmi ilyet nem szeretne meglátni,majd ha kinn lesz a baba,töltünk fel róla képeket,de addig ne.Úgy töltenék fel minimum egy uh képet a piciről,mint más kismamák..

Mai napig nem értem,mivel érdemeltem ki ezt a bánásmódót,de mindegy.

20hkm

2012. okt. 7. 20:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
76%
Egy normális párkapcsolatban nincs olyan, hogy eltiltja az egyik fél a másikat valamitől. Maximum megmondhatja, hogy rossz ötletnek tartja ezért és ezért, de ha ezzel te nem értesz egyet, akkor nem muszáj azt tenned, amit mond. Ha meg ráadásul meg sem indokolja, hogy miért nem tetszik neki az ötlet, és még lekezelően is viselkedik, az a szánalmasság csúcsa. Nevetséges, hogy egy felnőtt ember korlátoz bármiben is egy vele egyenrangú másik felnőtt embert. Vagy inkább szomorú, hogy egyesek azt hiszik, hogy joguk van ehhez.
2012. okt. 7. 20:32
 12/26 anonim ***** válasza:
45%
Nem töröltem volna le! Az én oldalam, azt rakok ki amit akarok, arról amiről akarok! Mondjuk nálunk pont a férjem rakta ki az uh-s, pocakos fotókat... Érdekes egy figura a párod. Mivel indokolta?
2012. okt. 7. 20:39
 13/26 anonim ***** válasza:
67%

Én megértem a férjedet,persze közölhette volna szebben is az álláspontját.pl.Megkér,hogy várj a születés utánig ezzel.

Én soha egyik babámról sem tettem fel pocakos vagy uh képet.

Többek között babonából sem.

2012. okt. 7. 20:44
 14/26 A kérdező kommentje:
Nyomós indokot nem mondott,szerintem is inkább babona miatt.Valamilyen szinten biztos félt és védeni is szeretne,de ezt nem ilyen módon kell tenni.Azt is mondta,hogy letöröl az ismerősei közül,ha nem törlöm le,mivel először én is erősködtem,hogy nem fogom letörölni,miért tenném.Nagyon megbántott..de másrészt valóban végződhet még a dolog rosszul és kellemetlenebb lenne utólag törölgetni.
2012. okt. 7. 20:47
 15/26 anonim ***** válasza:
31%
Na, tessék, méghogy a kismamák lesznek hisztisek terhesség alatt! Talán inkább a férjek. :D
2012. okt. 7. 20:57
 16/26 anonim ***** válasza:
57%
Beszéljétek meg, a párod kimondhatja a véleményét, de ha már megtilt neked valamit ott már gond van. Nem a tulajdona vagy és nem kell neki engedelmeskedni. Két külön ember vagytok, csak egy pár.Nem is értem az ilyet,hogy lehet egy kapcsolatban a másiknak megtiltani valamit? Megkérni ,megbeszélni ,esetleg eleget tenni a kívánságának oké ,de hogy tiltani? 39hkm
2012. okt. 7. 21:07
 17/26 anonim ***** válasza:
25%

Még az lemaradt ,hogy babona hülyeség. Már betöltötted a 12 hetet. Úgy kell hozzáállni ,hogy semmi baj nem lesz.

Megvárni míg megszületik,nehogy valami komplikáció történjen stb? Bármikor bármi megtörténhet. Lehet holnap elüt egy autó, lehet szülés közben meghal a babád, vagy utána akkor se magadról se a gyermekedről nem teszel fel soha képet stb? Ne a rosszra gondolj és úgy élj,mert úgysem te döntöd el,hogy mikor mit hoz a sors!

2012. okt. 7. 21:11
 18/26 anonim ***** válasza:
18%
Ezzel az erővel a pocakodat is takargatnod kellene nehogy meglássák mások még mielőtt megszületne....
2012. okt. 7. 21:54
 19/26 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem maga a felvetés a férjed részéről jogos, csak a megfogalmazás, kérés stílusa nem megfelelő...

Én egyébként sajnos egyet kell értsek vele, mert nem a 12. hét után sem végződik minden történet happy end-del. Különben elvileg makkegészségesen nem lett volna egy koraszülésem (akiért még sok-sok hétig izgulhattunk, hogy minden rendben lesz-e...), illetve nem vesztettünk volna el egy babát néhány héttel félidő után... Annyira örülök, hogy ilyen helyen nem vertem nagydobra, épp elég volt magamban lerendeznem, legalább magyarázkodnom nem kellett...

Szóval jöhetnek a pocakfotók és babafotók - ha már megszületett.

2012. okt. 8. 09:01
 20/26 anonim ***** válasza:
85%

szerintem sem jó ilyeket kitenni...

ne adj Isten valami történne a babával mind a 400 db ismerős irogatna h na és mi van a babával ?

szerintem is majd ha kint lesz akkor majd teszel ki képet Róla :)

de ha nagyon akarod akkor a férjeddel beszéld meg...

mondd meg h te ki szeretnéd tenni az az 1 db uh-os képet...

szóval beszélj vele :)

2012. okt. 8. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!