Mit szólnátok hozzá hogy ha ugyanazon a napon születne a 2. babátok mint az első?
Ma vagyok 37+5 hetes.Tegnap voltam dokinál,azt mondta hogy 2 ujjnyira nyitva vagyok úgyhogy figyeljem a fájásokat és magzatvizet nem-e csorog..Ha rendszeres a fájás vagy folyik a magzatvíz akkor azonnal induljunk..
Viszont holnap lesz a lányom 3. születés napja..Igyexem sokat pihenni,nehogy beinduljon a szülés és holnap szülessen meg a pici..Én nem szeretném ha egy napon lenne a szülinapjuk....
A gyerekek jobban tudják általában, mikor kell érkezni:)
Nem baj, ha egy napon van, ne törődj vele, ne aggódj ezeken. MInden jót kivánok! sok erőt a kettőhöz, az első 6 hét nehézségeihez!
nalunk is esélyes a dolog, ket nap van az utolso menzi kozt :D bar a fiam tulhordtam 5 nappal :)
a kerdesre valaszolva: én kimondottan orulnek neki, tok jo lenne
Nálam 1 nap van menzik közt:)
Lányomat pont 37+5 hetesen szültem..Vele dec. 5-re voltam kiírva most az öcsivel pedig dec.4-re..
Hát majd meglátjuk...Ha jönni akar akkor csak jöjjön..Már nagyon várjuk..:)
Anyum és tesója közt 10év és 1 nap van. Barátnőmék közt 1 év pontosan!!
meglepődnék ha 1 napon születnének:) de még nincs tesó.
Szerintem, ha egy napon lenne a szülinapjuk, az inkább érdekes lenne és vicces, minthogy rossz.
Páromnak két bátyja van és mindhárman egy napon születtek! Mikor meghallottam, nagyot néztem, de azt mondták, hogy ők ezt élvezték, és most már 30-as éveikben járnak, de a mai napig irtó jó közös bulikat csapunk velük olyankor!
Anyósomék nem tudom, hogy időzítettek, de még soha nem hallottam ilyet és nekem ez tökre tetszik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!