Ti mit szólnátok, ha a párotok így beszélne veletek?
Az egyik rokona bicskanyitogató stílusban beszólogatott nekem, mire én mondtam neki, hogy állítsa le. Ráadásul ez a kettejük dolga volt, nem tudom miért nekem mondta. (interneten irogatott az illető) A párom csak elolvasta és úgy csinált, mint akit nem érdekel, én egy ideig tűrtem, de amikor már megvádolt a rokona, hogy én hazudok (nyilván nem), akkor már rákiabáltam a páromra, hogy csináljon valamit, mert elegem van. Erre ő közölte, hogy "fogd be a pofád" és elkezdett velem ordibálni.
Hogy beszélhet velem így miközben a gyereke van a hasamban? Ráadásul ehhez az egészhez semmi közöm.
Bocsánat, ha hosszú lett, de nagyon ki vagyok borulva..
Intézd el ,hogy legyen valahol aludnod egy hétig.
Aztán mond neki azt hogy ott hagyod,és hogy miért ,aztán lelépsz.
Hátha elgondolkodik magán.
Előző vagyok :
aztán visszakönyörgi magát ,vagy legalábbis a gyerekét
Ha legközelebb ezt mondja ne reagálj rá, viszont addig ne is "nyisd ki a pofád" amíg nem kér bocsánatot.
Tégy úgy, mintha ott se lenne. A közöny ölni tud, borzasztó rosszul fogja érezni magát egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!