Mit szólnátok hozzá, ha a rokonaitok, barátaitok így tudnák meg, hogy babát vártok?
Nem akartuk korán elmondani senkinek, mert volt már 3 vetélésem.Ma sétálgatok az utcán, erre megállít egy ismerős csaj.Azt mondta gratulál, és elkezdte simogatni a hasam.Ledöbbentem.Megkérdeztem tőle, honnan tudja.Hát bevallotta, hogy a védőben takarított, amikor gyorsan átlapozta a védőnő naptárát.Ott látta, hogy be vagyok jegyezve aug. végére.És még felsorolta, hogy kiknek a nevét látta ott.Döbbenet.Nagy pletyós a csaj, úgyhogy az egész falu tudni fogja holnapra.
Ebből kiindulva a dossziémat is átböngészhette, amiben benne vannak a vetéléseim.Tiszta ideg vagyok.
én rögtön szolnék a dokinak vagy a védönönek.
de nem hortad le azonnal? én tuti elküldtem volna.
Egy ismerősöm járt úgy tavaly, hogy 17 évesen megerőszakolta a barátja, terhes lett, és el is vetette a babát (a srác azóta is ül). És az egyik "barátnője" a kórházi betegfelvételen dolgozott, ahol ugye látja, ki milyen vizsgálatra, műtétre van beírva.
És egyszer egy buli alkalmával beleordította szegény csaj arcába, hogy "Ne dumálj, neked is volt már abortuszod!".
Na, a kiscsaj szülei feljelentést tettek, ki is rúgták a csajt a kórházból, és hálás lehet, amiért nem jelentették fel!
Én biztosan bemennék a védőnőhöz, és balhét csinálnék!
Minden előttem szólónak igaza van! Ne hagyd annyiban szólj a védőnőnek, ha nem foglalkozik vele akkor a védőnőnek is van főnöke menj oda! Tűrhetetlen és megengedhetetlen, hogy megsértse a jogaidat és utána ezzel fel is vágjon. Érthető, hogy nem szeretted volna "reklámozni", tiszteletben kellene tartani, hogy te mikor és kinek szeretnéd elmondani. Ne idegeskedj miatta -árt a babának- hanem tedd meg a megfelelő lépéseket! Nagyon boldog babavárást és jó egészséget kívánok!
Egy gyönyörű 2 éves és egy majdnem 19 hetes magzat anyukája
Felháborító! Fel kell jelenteni az ilyet embert.
Neked meg gratulálok a babához :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!