Ti mit szólnátok, ha a párotok így beszélne veletek?
Az egyik rokona bicskanyitogató stílusban beszólogatott nekem, mire én mondtam neki, hogy állítsa le. Ráadásul ez a kettejük dolga volt, nem tudom miért nekem mondta. (interneten irogatott az illető) A párom csak elolvasta és úgy csinált, mint akit nem érdekel, én egy ideig tűrtem, de amikor már megvádolt a rokona, hogy én hazudok (nyilván nem), akkor már rákiabáltam a páromra, hogy csináljon valamit, mert elegem van. Erre ő közölte, hogy "fogd be a pofád" és elkezdett velem ordibálni.
Hogy beszélhet velem így miközben a gyereke van a hasamban? Ráadásul ehhez az egészhez semmi közöm.
Bocsánat, ha hosszú lett, de nagyon ki vagyok borulva..
Elég gáz kapcsolat lehet! Mi akkor sem beszélünk így egymással, ha nem várunk gyereket. Gondolom tisztelet már nincs köztetek.
Na, persze a másik oldalt nem ismerjük, hogy te miként beszélsz a pároddal. Gondolom, hogy te sem csak szép szavakkal illeted. Nem hagynám, hogy idáig jussanak a dolgok egy kapcsolatban.
Én a múltkor épp valamit ecseteltem a páromnak,jelentéktelen dolog volt tényleg,ő meg ilyet szólt,hogy "leszarom". Na hát ezen úgy felhúztam magam,hogy fél órára elmentem itthonról bőgni.. a legszebb az egészben,hogy mikor hazaértem,akkor sem érezte úgy,hogy neki bocsánatot kéne kérnie esetleg...ilyenkor mélyen elgondolkodok,hogy kihez mentem hozzá és kinek akarok gyereket szülni,mert ha már most (6 hónapos terhes vagyok) így viselkedik velem,akkor mi lesz később?sajnos én mindig megbocsátok végül,nem tudok haragot tartani,de azt is tudom,hogy ezek a dolgok nagyon fájnak.viszont ismerem nagyon jól,és emellett egy rendes ember,mindent megtesz értünk,csak lehet,hogy néha sok vagyok neki 12 óra meló után.lehet,hogy a Te párod is csak kibukott,nem is ezt akarta mondani,vagy bármi lehet.nekik sem könnyű ez az időszak,persze attól meg csúnyán viselkedett..:( ne idegeskedj,koncentrálj a babádra,most ő a legfontosabb.
kitartás,26 hkm
Nyilván nem kellett volna ezt mondani, de te is ordibáltál.
A kismamák nem mindig ismerik el, de sokkal érzékenyebb.
Mondjuk én egy "leszarom" miatt nem tudnék bőgni.
A hormonok miatt sokkal könnyebb minket megbántani!
Na hallod Én minimum orrbavertem volna ne haragudj de abból amit ìrtàl jó nagy bunkó a párod,hogy a gyermekét hordod a szíved alatt ès még neki áll ordítani veled nem semmi.
Csak most beszélt veled így először vagy ezt kell elviselned minden nap?Nem tudom de az Én párom soha nem beszélne velem így pláne mióta vàrandós vagyok.
13hkm
Figyi, a szomszédaim úgy beszélnek egymással ha veszekednek, mint a kutyákkal. A férj simán odavág ilyen "fogd be a pofád" szöveget az asszonykának, de az asszonyka is ugyanúgy vissza! Egyébként imádják egymást, ha nem veszekednek mintapár. :))
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy írtad, hogy Ti is szoktatok veszekedni, azt már tudjuk, hogy a párod tud ilyent zúdítani a nyakadba, de Te miket szoktál mondani neki, ha veszekedtek. Nem bántani akarlak, de az egyik oldalt már ismerjük, a másikat nem.
Vannak ilyen indulatos fickók, gondolom azért nem 1 hónap ismeretség után szülsz neki gyereket.
Arról nem is beszélve, hogy Te is érzékenyebb vagy, ő meg könnyen lehet, hogy rosszabbul viseli a más állapotod miatt kialakult érzékeny lelkedet! Nálunk is volt ebből probléma, mondjuk mi nem kiabáltunk egymással, amúgy is "csendes gyilkos" mindkettőnk, de mindkét terhességemnél, főleg az elsőnél kézzel tapintható volt a feszültség köztünk.
Te érzed a testedben végbe menő változást, a pasik ebből csak annyit érzékelnek, hogy hisztisebbek, érzékenyebbek vagyunk, több figyelmet igényelünk, neki majd a megszületett baba lesz az aki elhozza az apaság érzését, míg mi anyák vagyunk a terhesség első percétől.
Szerintem ülj le vele beszélni, de ne támadd le, ne veszekedés legyen belőle, mond el neki, hogy rosszul esett és lesz szíves a továbbiakban mellőzni az ilyen és ehhez hasonló beszólásokat!
Köszönöm szépen a vigasztalásokat és a jó tanácsokat, nagyon jól esik!
Tudom, h nem kellett volna rákiabálnom, de kb 3x szóltam normálisan hogy állítsa le, de semmi és egyre bunkóbb stílusban magyarázott ez a rokon. Amúgy ő írt nekem, mert épp én voltam fent facebookon. Szóval én semmibe nem szóltam bele, mégis rajtan csattant az ostor.
És igazatok van, azóta engedi meg magának ezt a stílust amióta nem dolgozom. Borzasztó ez a kiszolgáltatott helyzet. És nem is az a bajom, hogy kiabál velem, hanem ez a "fogd be a pofád", "kussolj" és társai nagyon megalázóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!