Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha nagyon alulról nő a pocak...

Ha nagyon alulról nő a pocak és inkább hegyes mint kerek akkor az fiús vagy lányos pocak szokott lenni?

Figyelt kérdés
2012. okt. 7. 19:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nagyon hegyes a pocakom, hatulrol egyaltalan nem latni:) tipikus fius hasnak momdjak, ha meglatjak! sehova nem hiztam, csak szep formas csucsos pocakom van:)

100%, hogy kislanyunk lesz.

Ebbol nem lehet megmondani!

29 hetes kismami

2012. okt. 7. 22:03
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát erre az a korrekt válasz, hogy 50%-50%.

Ez a hegyes/kerek pocak egy babona, semmi valóságalapja nincsen, ebből ne vonj le következtetéseket.

2012. okt. 8. 02:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Ugyan nem hiszek a pocakforma-babonában, de nekem is lent van inkább -sőt- és csúcsos, hátulról nem is látszik -állítólag- a terhességem, és fiúcska a lakója:)A 19. héten mutatta meg magát. Kezdettől fogva nagyon azt éreztem, hogy kisfiú lesz:)! Boldog babavárást! Azért írd majd meg, hogy ki lakik a pocakodban:)
2012. okt. 8. 06:24
 14/14 anonim ***** válasza:

Még a nagyon régi öregek találták ezt a babonát ki, aminek egyáltalán semmi valóságalapja.

Vagy csak talán annyi, hogy vagy bejön valakinek, vagy nem...

Most vagyok 3.-szor várandós. Mindannyiszor szép alulról növő kerek pocakom volt/van. Szültem már 1 kislányt és 1 kisfiút ilyen kerek pocakból.

Most nem tudjuk mi lesz, meglepetés. De a szép nagy kerek pocakom az szintúgy megvan.

2012. okt. 8. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!