Rám ijesztett a védőnő, másnak szokott keményedni a pocak?
25. hetet töltöm vasárnap, és tegnap voltam a védőnőnél, akinek elmondtam, hogy volt olyan hogy bekeményedett a hasam. És mondta hogy az nagy baj, szedjek dupla magne B6-ot, és pihenjek többet (semmit nem csinálok) ami fizikai munka lenne. Kérdezte hogy a magne B6 az roni? Mert ettől is keményedhet mert erős gyógyszer ez a fajta. De a dobozra nincs rá irva hogy roni, gondolom akkor a simát szedem.
Babám szépen mozog, tényleg nagy baj lehet?
"Kérdezte hogy a magne B6 az roni? Mert ettől is keményedhet mert erős gyógyszer ez a fajta. De a dobozra nincs rá irva hogy roni, gondolom akkor a simát szedem. "
erről még nem hallottam.
nem gyógyszer hanem eü terméknek számít
nem baj hogy keményedsz a védőnő lehetne kicsit jobban is képben.
Én is a 25. hétben vagyok, és nekem is keményedik a pocim. Nem sűrűn, de már kifigyeltem, hogy akkor mit csinálok és esetleg nem tetszik a babának! Ha nagyon keményedik akkor nem magneB6-ot szedek hanem megnerotot és a baba belazul!
Ne aggódj nagy baj nem lehet belőle!
Azért csak óvatosan! Nekem a 15. héttől keményedett a hasam, a 26-28. héten már szinte minden órában. 28+5 hetesen megszületett a kisfiam lepényleválás miatt. Ne ijedj meg, csak legyél figyelmes, és ha sokasodnak a keményedések, szólj az orvosodnak, érdemes akár soron kívüli UH is. Ha akkor komolyabban veszem ezeket a jelzéseket, talán kórházban még jó pár hetet kihúztunk volna, de nekem is mindenki azt mondta, ez természetes. Igen, na de mi az a pont, amikor már bajt jelez? Ezért nem szabad elbagatellizálni.
A kisfiam azóta 16 hetes, és gyönyörű, egészséges, hála Istennek!
Jó egészséget, vigyázz magadra!
Kedves kérdezo!
Ha otthon ulsz,és semmit nem csinálsz ami fizikai munka lenne,csak felrakott lábakkal nézed a tv-t,az eléggé gáz.én jovo héten szulok,és aktív vagyok,már sokszor tulságosan is.Hidd el,hogy jobb tornáztatni az izmaidat,járkálni,takarítani kinnt sétálni,mint ha otthon ulnél.Nekem az orvos azt is mondta,hogy ha keményednék,/ami nem fordult elo 1szer sem a 39hét alatt/,az azért is lehetne,mert nem mozgatom eléggé az izmaim.
Szia,
hát fura, amit a védőnőd mond. Nekem már a 16 héttől volt keményedés napi szinten többszőr, főleg ha valamit munkát csináltam. Ilyenkor kicsit lepihentem, de aztán ismét felkeltem. Az sem jó, ha egész nap csak fekszel. A méhed már most gyakorol. Ha nem görcsölsz, akkor nem lesz semmi baj. Szedjél magnéziumot. Ja és két nappal túl is hordtam a babát.
itt olvasgathaszt kicsit a méhösszehúzódásokról:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!