Hogy kell mérni a has méretét? Én a két csípőcsontomtól mértem.28 hetes vagyok és 49 cm a pocim. Mennyi szokott lenni az ennyi idős pocak?
Figyelt kérdés
160 cm vagyok és jelenleg 53 kg(43kg-ról indúltam).Ilyen mini méretű kismamaák,nektek mekkora a pocitok?2010. júl. 22. 08:50
1/6 anonim válasza:
Körbe kell mérni a hasadat. Derékbőség gyakorlatilag.
2/6 A kérdező kommentje:
Kösz!HA körbe mérem,akkor 92 cm.Nektek mekkora?
2010. júl. 22. 09:11
3/6 anonim válasza:
Nos mint hozzáértő személy írom,a köldököd vonalában kell megmérni és elöl a köldöködnél olvasd le az eredményt.Tehát nem csípőnél és nem mell alatt mérünk!
Így már azért szebb értéket kapsz igaz?
De ez alkati kérdés,nem biztos,hogy kicsi hasban kicsi baba van,de az sem biztos,hogy hatalmas pocakban meg óriásbébi:)
Én 30 hetes vagyok,és hétfőn volt 114 cm a körfogata a pocimnak.Én fiút várok,és elég nagy baba(UH alapján)
4/6 anonim válasza:
Szia. Én 157cm vagyok 45kg-al kezdtem most 58 vagyok. Holnap leszek 35hetes most 97-98 cm a pocakom ha jól mértem. A dokim szerint hozzám képest szép nagy a baba bár én sem voltam kicsi anno. Szerintem mindegy mekkora is lesz csak egészséges legyen. Boldog babavárást nektek:)
5/6 anonim válasza:
165 cm vagyok, 62 kg-ról indultam, 72-vel mentem szülni, és 103 cm-es pocival.
Most 63-ról kezdtem a terhességet, 72 kg vagyok, és 100cm kb a pocakom. 32 hetes ikres kismama
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat.Ezek szerint nem is olyan kicsi a hasam,mint gondoltam.Boldog várandósságot mindnyájatoknak!
2010. júl. 22. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!