Mikortól szokott lejjebb menni a pocak?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, hogy ez a terhesség végét/szülés elejét jelenti.
Nekem 3 hete lejjebb van a pocakom és egyáltalán nincs jele még annak, hogy elinduljon a szülés. Legalábbis tegnap az orvos egy szót se szólt erről és 3 hét múltára rendelt vissza minket újabb vizsgálatra.
2011. máj. 25. 18:20
1/4 kisnita válasza:
Van akinek nem megy le csak a szülés alatt van akinek meg már hetekkel a szülés előtt lentebb van. Ez tök változó. Nekem egy picit ment csak lejjebb az orvos szerint mire bementem szülni. Viszont én már 36 hetesen be tudtam tenni a mellem és a hasam közé a kezem, azt olvastam ha befér a kezed a melled és a hasad közé akkor van lent a pocak, úgy látszik nálam ez nem jött be :)
2/4 kisnita válasza:
Azt akartam még írni, hogy ha van kedved linkelj a pocidról egy képet (oldalról ha lehet) és majd megnézik a válaszolók hogy szerintük lent van e vagy sem. Láttam már ilyen kérdést kiírva és eszembe jutott ez az ötlet :)
3/4 anonim válasza:
nekem az első és ajelenleginél is végig lennt hordtam beférta kezem+még egy fél:)ez is alkat függő.
4/4 anonim válasza:
log a pocakod,de nem mindenkinek száll le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!