Ha nagyon alulról nő a pocak és inkább hegyes mint kerek akkor az fiús vagy lányos pocak szokott lenni?
Figyelt kérdés
2012. okt. 7. 19:46
1/14 anonim válasza:
A hegyes pocakra szokták mondani hogy fiú :)
2/14 Kissbe válasza:
Nem igazán hiszek az ilyenekbe,de inkább a fiús pocak.Én kisfiút hordok a szívem alatt,és nekem tényleg hegyesen kezdett nőni:-)Bár még nagyon pici a pocim,21hetes 3napos vagyok.
3/14 anonim válasza:
nekem is hegyes, és igen kisfiút hordok a szívem alatt. Szinte minden idősebb ismerős, megmondta a hasamról :)
4/14 A kérdező kommentje:
Én szerdán leszek 21 hetes :) Látszik már szépen a pocim de nagyon lenn van :) Nem tudom, hogy milyen nemű lesz, mert mindig takarja magát a kis édesem :)
2012. okt. 7. 20:01
5/14 anonim válasza:
nekem hegyes a pocakom mégis lányt várok :)
6/14 anonim válasza:
Nekem is hegyes es alul no, kisfiu lesz :).
7/14 A kérdező kommentje:
Jó ezeket olvasni ugyanis fiút szeretnék :) :)
2012. okt. 7. 20:17
8/14 anonim válasza:
Nekem inkább kerek és fiúnk lesz.
9/14 anonim válasza:
Nekem két fiam van, mindkettővel hegyes hasam volt, hátulról nem is látszott. Most még nem tudom mi lesz de gömbölyödök, szóval reménykedem egy kislányban.
10/14 anonim válasza:
Fiam lesz, alulről nő és hegyes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!