40. hétbe lépett kismamik hogy vagytok?
Figyelt kérdés
Én holnap töltöm a 40. hetet, jól vagyok, holnap megyünk NST-re. Keddre vagyok kiírva, nagyon szeretnék már babázni, de még sajnos semmi előjelét nem érzem,hogy hamarosan szülünk :( Illetve ma többet keményedek, de lehet a front miatt van..Első baba, nem tudjuk,hogy kisfiú vagy kislány, sosem mutatta meg,úgyhogy nagy az izgalom, szeretnénk már apával szülni menni :))2012. okt. 7. 13:43
11/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Még mindig nem sajna :(( 40+3..hétfőig várnak aztán indítanak:/ már mindenféle tippet kipróbáltunk, de semmi eredmény :(
2012. okt. 17. 16:36
12/18 A kérdező kommentje:
akarom mondani 41+3..:(
2012. okt. 17. 16:38
14/18 A kérdező kommentje:
De jó ezt a kérdést visszanézni :) olvassa még vki aki hozzàszólt?:)
2015. febr. 5. 23:16
15/18 anonim válasza:
Én igen,a 10. válaszoló vagyok.Nekem akkor,amikor kiírtad a kérdést 10 napos volt a 3. babám,egy kislány.A 2 nagyobb fiú.Hogy vagytok?Milyen nemű lett a kicsi?
16/18 A kérdező kommentje:
Köszönjük,jól vagyunk, kislàny lett :) egy kis energiabomba :)
2015. márc. 18. 10:01
17/18 anonim válasza:
Azt az én kislányomról is elmondhatom,az biztos!Jó egészséget Nektek!
18/18 A kérdező kommentje:
Köszi Nektek is viszont kìvànjuk!:)
2015. ápr. 20. 00:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!