Kismamik, a ti párotok hogyan kezel benneteket azóta amióta terhesek vagytok?
Figyelmesebb, odaadóbb, segítőkészebb? Erre gondolok. Az én párom, azt hittem, ha terhes leszek, a tenyerén fog hordozni, de ezt messze alul múlja. Sokszor vágynék egy kis kényeztetésre, de ha felhozom neki, mindig azt mondja, hogy nem beteg vagyok, hanem terhes. :( Ma reggel is erre a rossz érzésre ébredtem. Elhanyagolva érzem magam, és sírhatnékom van, ahelyett, hogy élvezném az áldott állapot örömeit.
30 hkm
Nálunk régen sem engedte hogy cipekedjek de mióta babás vagyok... Néha nevetek hogy 2 l tejet talán csak elbírok.
Figyelmesebb. Sőt az első 3 hónapban mikor émelyegtem átvette még a főzést is csak annyit kérdezett mit ennék :) nem mintha sok étvágyam lett volna de nagyon igyekezett.
Szerencsére kívánós nem vagyok így nem kell rohangálnia a boltba. Viszont bármikor megmasszíroz, sőt ha nehéz lehajolnom (33 hetes vagyok) akkor még a cipőfűzőmet is beköti :) Neki érdemes gyermeket szülni!!!
Tök rossz, hogy mindenki írja a saját sztoriját, és így mindannyian hasonlítgatjuk a saját férjünket a másikéhoz. Pedig sem mi, kérdezők, sem pedig a férjeink nem egyformák. Így leginkább lehangoljuk egymást és magunkat, hogy hát igen... az én férjem... még erre sem képes... és észre sem vesszük, miket tesz meg értünk, ami fel sem tűnik! És azt sem vesszük észre, hogy lehet, a férjünk is vágyik olyan dologra, ami eszünkbe sem jut, és ha lenne "terhes nők férjei" fórum, ki tudja, miket írnának rólunk...
Szóval ne lógassátok az orrotokat!!! Várjuk örömmel a babáinkat!!!
Szia!
Az én férjem se az a tündi-bündi odabújós fajta. Soha nem volt az. Inkább a tetteivel mutatta ki az érzelmeit. Mita terhes vagyok,ahogy írta az előttem hozzászóló is 2l tejet nem nagyon pakolhatok. Takarítani nem takaríthatok,mert azt mondja inkább megcsinálja ő. Dolgozni úgy enged,hogy megkérem a főnököm,hogy had üljek le... Felhív,hogy minde rendben van-e,a,nem ütöttem-e be a pocakom valahova. Amikor este hazaérünk,megkérdezi sokszor volt-e hányingerem,émelyegtem-e. Tanácsokat ad,hogy hogyan tömegközlekedjek,hogy senki se üsse meg a hasam.. már már kissé sok.. :D ja,és valamelyik nap éjszaka felkeltem,hogy marha éhes vagyok,de nem volt semmi olyan ami jó lett volna. Felkelt utánnam,kocsiba ült,elment a tescoba és hozott nekem hamit.. utána reggel tök kómásan ment el konditerembe,aztán dolgozni.. este jön haza,és kezdődik előről :D érdekes... Nagyon élvezem ezt az időszakot,mert soha nemvolt ilyen a férjem. Most se bújik oda hozzám,mondogatja,hogy szeret. Ezt írtam az elején,ő inkább a tetteivel mutatja ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!