Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti, , megéreztétek, , azt,...

Ti, , megéreztétek, , azt, hogy igen most végre sikerült a baba? Aki már régóta próbákozik, annak megsúgta a női megérzése, hogy igen terhesek vagytok, hogy már ketten vagytok?

Figyelt kérdés
Mi a párommal most próbálkozunk harmadszor.Jövő7 7végén derül ki,hogy sikerült-e összehozni a babát.Ovu óta,ami 13.án volt,figyelem magam,fájtak a mellbimbóim,ami minden ovu után szokott nekem,viszont aki új,hogy ovu előtti nap nagyon fájt a jobb oldali petefészkem,ovu óta pedig szurkál.Ma pedig már görcsölök kicsit,ami ugyan csak ,,megszokott,, mert mensi előtt 1 héttel már szoktam görcsölni.Azt hittem,hogy amikor sikerül megtermékenyülnöm,akkor majd azt megérzem,hisz nő vagyok,de semmi változást nem érzek lelkileg.És hiába szurkál a hasam alja és görcsölök,akkor sem érzem azt,hogy terhes vagyok,de persze iszonyatosan reménykedem benne mert már a férjemmel nagyon szeretnénk a babát!!
2012. aug. 19. 17:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Mindkétszer éreztem, hogy igen, baba van itt... Aktus után szinte láttam magam előtt a folyamatot, ahogy teltek a napok, és tudtam, lassan találkoznak odabent, egyesülnek, beágyazódik, stb... és mindkétszer úgy is volt :)
2012. aug. 19. 17:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekünk elsőre összejött, de én megéreztem, hogy baba van. Mi az "öntözéses" módszert használtuk (apu megöntözi a locsolócsőjével a virágokat egy héten át, minden nap, az ovu időpontja előtt és után is), és a harmadik este után már baromira nem esett jól a hancúrozás. Akkor belém nyilalt, hogy na tuti összejött és azért nem kívánom a szexet. Azóta se jött meg a kedvem hozzá... Férjem jobban izgult mint én a tesztkor, és úgy örült a pozinak, mint majom a farkának, én meg csak mosolyogtam, hogy jó, ezt már tudom. :)

Szurkolok, hogy összejöjjön a baba! :)

26 h km

2012. aug. 19. 17:56
 3/7 A kérdező kommentje:
Én is elképzelem.Amióta megvolt az ovum,minden nap csak arra gondolok,hogy milyen jó lenne már,ha úton lenne.Elképzelem azt,hogy már áthaladt a petevezetékben,szépen osztódott ahogyan kellett,és most már vagy ott van a méhemben,vagy holnap ér oda,és szépen elkezd beágyazódni.Csakhogy az ember ezt hiába képzeli el,amikor a természet nagyobb úr,és egyáltalán nem biztos,hogy az úgy is van.Én hiába képzelem el,amikor közben lehet,hogy semmi sincs ott bent és 25.én megjön a nemvárt :((
2012. aug. 19. 17:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Amióta megvolt az ovum,én sem kívánom a szexet,épp tegnap mondtam a páromnak.De én csak az izgalomnak tudom be a dolgot.Egyszerűen nem merem magam bíztatni sem azzal,hogy na de hátha mégis terhes vagyok,mert csak újra csalódom akkor,ha megjön a nemvárt.Már 2x csalódtam,és nagyon rosszul esett. :(( Úgy sírtam mind a 2x mint a gyerek akitől elvették a játékát :(
2012. aug. 19. 18:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk nekem szerencsém volt, mindkét babám elsőre összejött, szóval apával elterveztük, és a fent írtak szerint jártam el, majd nemvárt előtt egy nappal teszteltem, és a két csíkot vártuk, ami jött is. Első voltam.
2012. aug. 19. 22:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Mi 7 honapja vartuk a babat, mert a gyogyszer abbahagyasa utan felhorult a ciklusom. Egyaltalan nem ereztem magam terhesnek, sot:) ugy gondoltam megint nem sikerult. Akkoriban minden nap edzeni jartam, aerobic, tanc, step, mindegy, csak foglaljam le magam az volt a lenyeg:)

Aznap lett volna egy kemeny masfel oras tancos step, es meg ket nap a mensiig. Vettem egy tesztet, ha pozi nem megyek edzeni. Megcsinaltam delutan, vartam 5 oercet, semmi sem volt rajta. Szamitottam ra, atoltoztem edzo ruhaba, indultam volna mar, amikor megegyezer raneztem...ott volt a 2. csik. Nem hittem a szememnek:)

Egeszen addig nem ereztem magam barandosnak, amig el nem kezdett noni a hasam, es meg nem mozdult a kisasszony:) ugyanis semmilyen terhes tunetem nem volt :) szurkolok nagyon!!!!!!!!!

22 hetes kismami

2012. aug. 19. 22:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Azt hittem csak velem van baj, hogy nem kívánom a szexet.

16hkm.

Én egyébként megéreztem hogy baba van. Minden éjjel álmomban is ott volt a baba. Aztán szurkálást éreztem a pociban, majd undort, akkor másnap dokihoz mentem, és a cisztámból baba lett.

2012. aug. 21. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!