Ti, , megéreztétek, , azt, hogy igen most végre sikerült a baba? Aki már régóta próbákozik, annak megsúgta a női megérzése, hogy igen terhesek vagytok, hogy már ketten vagytok?
Nekünk elsőre összejött, de én megéreztem, hogy baba van. Mi az "öntözéses" módszert használtuk (apu megöntözi a locsolócsőjével a virágokat egy héten át, minden nap, az ovu időpontja előtt és után is), és a harmadik este után már baromira nem esett jól a hancúrozás. Akkor belém nyilalt, hogy na tuti összejött és azért nem kívánom a szexet. Azóta se jött meg a kedvem hozzá... Férjem jobban izgult mint én a tesztkor, és úgy örült a pozinak, mint majom a farkának, én meg csak mosolyogtam, hogy jó, ezt már tudom. :)
Szurkolok, hogy összejöjjön a baba! :)
26 h km
Mi 7 honapja vartuk a babat, mert a gyogyszer abbahagyasa utan felhorult a ciklusom. Egyaltalan nem ereztem magam terhesnek, sot:) ugy gondoltam megint nem sikerult. Akkoriban minden nap edzeni jartam, aerobic, tanc, step, mindegy, csak foglaljam le magam az volt a lenyeg:)
Aznap lett volna egy kemeny masfel oras tancos step, es meg ket nap a mensiig. Vettem egy tesztet, ha pozi nem megyek edzeni. Megcsinaltam delutan, vartam 5 oercet, semmi sem volt rajta. Szamitottam ra, atoltoztem edzo ruhaba, indultam volna mar, amikor megegyezer raneztem...ott volt a 2. csik. Nem hittem a szememnek:)
Egeszen addig nem ereztem magam barandosnak, amig el nem kezdett noni a hasam, es meg nem mozdult a kisasszony:) ugyanis semmilyen terhes tunetem nem volt :) szurkolok nagyon!!!!!!!!!
22 hetes kismami
Azt hittem csak velem van baj, hogy nem kívánom a szexet.
16hkm.
Én egyébként megéreztem hogy baba van. Minden éjjel álmomban is ott volt a baba. Aztán szurkálást éreztem a pociban, majd undort, akkor másnap dokihoz mentem, és a cisztámból baba lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!