Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amikor ti megtudtátok a baba...

Amikor ti megtudtátok a baba nemét (tegyük fel 20hét környékén 4d-s uh on) onnantol rozsaszin vagy kék dolgokat vásárolgatatok neki? A kocsi, kiságynemü is kék vagy rozsszin lett?

Figyelt kérdés

2012. aug. 19. 11:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Én a 18ik héten tudtam meg, hogy kisfiam lesz. Nem vettem mindenből csak kéket. Rengeteg fehér, bézs, zöld, kék ruhája van, de van bodyból pl. piros autós is.

A szobája és a babakocsi is zöld.

Ágynemű kék és bézs.

33hkm

2012. aug. 19. 11:52
 2/13 anonim ***** válasza:

18 hetesen tudtuk meg, hogy kislány lesz! Sok mindene van, ami rózsaszín, de a babakocsija sötétkék, sok mindene unisex, pl. fehér, sárga, zöldes...

Most, hogy már megszületett, most sem csak a rózsaszín a menő nálunk

2012. aug. 19. 11:54
 3/13 anonim ***** válasza:
én rózsaszín kocsit nem vennék, mert ha lesz kistesó, aki fiú, akkor nem tenném rózsaszín kocsiba. egyébkétn a lányomnak is kék kocsija volt.
2012. aug. 19. 11:54
 4/13 anonim ***** válasza:

16 hetesen tudtuk meg. A babakocsi azért lett uniszex (drapp), mert a férjem nem akart rózsaszín kocsival mutatkozni. :)

De ruhát, ágyneműt, törölközőt, ilyesmit rózsaszínt vettem, vagy fehér alapon rózsaszín és pink mintásat.

2012. aug. 19. 11:59
 5/13 anonim ***** válasza:
Nekem kisfiam van. Természetesen fiús dolgokat vásároltunk a 20. héttől,mikor kiderült. Főleg kék, tekintve, hogy fiúnak 80 %- ban kéket árulnak...mintha nem lenne más szín. Mondjuk a babakocsi az bézs-barna, azt elteszem, mert majd még szeretnék egyet, és ha az lány lesz,azért annak is jó. A kiságy baldehin, feje körül a védő citrom sárga, az is uniszex, és az etetőszék is sárga. Ruhát persze fiúsakat vettünk, meg játékokat is, de azokat a dolgokat,amit esetleg eltehetünk egy másik a babának is, azokból próbáltam olyat,ami nem kimondottan csak fiús. Ha el akarom adni, akkor még az is könnyebb így...szerintem.
2012. aug. 19. 11:59
 6/13 anonim ***** válasza:
mikor megtudtuk hogy fiu akkor inkabb fiusabb szineket vettunk(kek,turkiz, almazold,) de ha lany lenne akkor sem lenne rozsaszin a szobaja es a babakocsija. en pl szeretem a vilagoskek-zold kombinaciot, szoval valoszinu ez fog dominalni a szobajaban, de pl a falat nem festem kekre, az marad feher es kepeket es falmatricat kap.
2012. aug. 19. 12:02
 7/13 anonim ***** válasza:

Igen. 18.héten tudtuk meg az első babánkról hogy fiú, a dolgainak 90% a kék fehér-kék max sima fehér volt.

Babakocsija, hordozója, kiskádja is kék lett de a babakocsi azért mert az a modell tetszett és kékben meg barnában volt csak azt meg utálom gyereken ( a barna színt).

A lányomnál 16 hetesen tudtuk meg hogy lány (egyébként mindkettőnél éreztem a nemüket úgyhogy biztos voltam benne hogy valóban fiú, és lány).

És igen, neki is csak rózsaszín, lila dolgokat vettem, örültem hogy lány.

Felénk rengeteg kisbabás anyuka van barátnőkkel is egyszerre babásodtunk így sokakkal csereberéltünk és jó áron vettünk át kisruhákat. Mi átadtuk a fiúsakat, barátnőméktől meg kaptunk lányosakat. Még a kiskádat is elcseréltük.

A babakocsit csak azért cseréltük le, mert nem szerettem azt a modellt (nem volt forgatható a sportülés) és így egy másikat vettem, az már piros lett. Unisex szín szerintem.

2012. aug. 19. 12:06
 8/13 anonim ***** válasza:

Amikor megtudtam, hogy lány, akkor unisex dolgokat vettem, mert terveztünk következő babát, és nem akartam a fiút rózsaszín babkocsiba tolni, és rózsaszín hordozóban autóztatni. :)

És milyen jól tettem, a köv. baba kisfiú lett. :)

2012. aug. 19. 12:08
 9/13 anonim ***** válasza:

mi 16.héten tudtuk meg és nem csak kék cuccaink vannak, hanem mindenféle színes dolgok és fehérek is.

babakocsink nekünk lilás színű, mivel szeretnénk ha még 2 gyereket is kiszolgálna és ez mehet mindkét nemnek

31hkm

2012. aug. 19. 12:08
 10/13 anonim ***** válasza:

Igen, fiúsat vettünk az 1. fiamnak, pedig szerettünk volna kistestvért.

A 2. baba kislány lett, neki lányos fazonú, rózsaszín, fehér, kék, drapp LÁNYOS szabású ruhákat vásároltunk.

Én nem vettem unisexet és nem is akartam egyik gyerek ruháját sem igazán ráadni a másik gyerekre. Nincs sok pénzünk, de a kislányom, legyen igazi kislány masnis ruhával, pöttyös, csíkos ruhákkal, a fiam pedig kisfiú a thomasos, verdás....ruháival.

És most várjuk a 3. babát, ő kisfiú lesz, neki is fiús ruhákat szeretnék venni.

Babakocsink kék és bézs volt, mert ez a fiúknak és lányoknak is illik.

2012. aug. 19. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!