Amikor ti megtudtátok a baba nemét (tegyük fel 20hét környékén 4d-s uh on) onnantol rozsaszin vagy kék dolgokat vásárolgatatok neki? A kocsi, kiságynemü is kék vagy rozsszin lett?
Figyelt kérdés
2012. aug. 19. 11:49
11/13 anonim válasza:
a 19. héten tudtam meg hogy kislány lesz, de így is vannak másmilyen cuccai is, nem csak rózsaszín :) én nem akarom csupa rózsaszínben a pindurt, igyekszem más színekben is keresni, pl. sárga, fehér, piros, vagy esetleg halvány zöld ha találok :) a babakocsink lila, igaz azt kaptuk, de majd ha lesz egy fiú is, akkor annak is jó lesz, mert elég sötét a színe
12/13 anonim válasza:
Mi a 20. héten, ahogy megtudtuk, hogy kislányunk lesz is unisex dolgokat vásároltunk neki, mert kisfiút is szeretnénk majd és nem szeretnék mindenből újat venni.
Szóval babakocsi zöld, kiskád narancs, a játszószőnyeg narancs-zöld-kék színes, takaró zöld, overáll is zöld, ruhái barna, fehér, sárga, narancs, zöld, ami mind illik kislánynak és kifiúnak is.
Egyébként nem vagyok rózsaszín párti, de persze van 1-2 rószaszín csajos bodyja is természetesen és tervezek venni egy rózsaszín takarót is venni, de 98%-ban csak unisex dolgokat vettünk.
13/13 anonim válasza:
12 heten mondta a doki h lanyunk lesz, majd 20 het korul megerositette es igen, nagyjabol csajos es rozsaszin dolgokat vettunk! kocsi rozsaszin-piros-lila, kisagy natur szinu de a matrac es agynemu rozsaszin-sarga, fordos, csajos. van egy kardigan ami kek, egy overal ami kek es kb ennyi. most megint varandos vagyok, meg nem tudom ki lakik odabenn, de ha fiu megoldjuk, ugyse sokat hasznaltuk a babakocsit, van kitol kocson kapjuk par alkalomra, agynemut a kisagyba amugy is veszek, ha fiu ha lany, es ruhakat is parat igy is ugy is ujat kell venni mert ez teli baba, kislanyom pedig juliusban szuletett. en tenyleg vigyazok hogy a lany az csajos legyen es tetszik rajta a rozsaszin-pink-lila esetleg halvanykek vagy halvanyzold. a pirosat utalom, mint altalaban az elenk szineket. feherert sem vagyok oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!